• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Gubi


Stäng Filtrera
Färg (0/6)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Nyheter
47 produkter
Visa fler

Vad är Gubi?

Gubi är ett danskt designföretag som grundades år 1967 av Gubi och Lisbeth Olsen. Företaget är känt för sin eleganta och moderna design som kombinerar klassiska och moderna element. Gubi har sedan starten vuxit till ett internationellt varumärke och har vunnit många priser för sin design.

Gubis designfilosofi

Gubis designfilosofi bygger på att skapa innovativa och tidlösa produkter som berättar en historia. Företaget strävar efter att skapa design som är funktionell och vacker på samma gång. Gubis produkter är ofta inspirerade av tidigare tiders design, men de har också en modern känsla som gör dem aktuella för dagens livsstil.

Gubis produkter

Gubi erbjuder en mängd olika produkter som inkluderar allt från möbler till belysning och accessoarer. Deras produkter är kända för att vara av högsta kvalitet och använda de finaste materialen. Gubis möbler är kända för att vara bekväma och funktionella samtidigt som de har en modern och elegant design. Bland de mest populära produkterna finns stolar, soffor, bord och hyllor. Gubis belysningsprodukter är också mycket populära och är kända för sin unika design och höga kvalitet. De erbjuder allt från golvlampor till taklampor och vägglampor. Gubi belysning är oftast en kombination av modern teknologi och klassisk design, vilket gör dem till en elegant och funktionell lösning för hem och företag.

Gubi och hållbarhet

Gubi strävar efter att minimera sin miljöpåverkan och arbetar hårt för att bli en mer hållbar organisation. Företaget använder sig av miljövänliga material och tekniker och ser till att deras produkter är återvinningsbara. De har också ett återvinningsprogram för att se till att gamla produkter återanvänds på ett hållbart sätt.

Gubis samarbeten

Gubi har samarbetat med många kända designers och arkitekter genom åren. Deras samarbeten har resulterat i några av företagets mest populära produkter och har bidragit till att stärka företagets rykte som en av de ledande aktörerna inom designbranschen. Bland Gubis samarbeten finns namn som GamFratesi, Komplot Design, Greta M. Grossman och Robert Dudley Best.

Varför ska du välja Gubi?

Gubi är ett av de mest respekterade varumärkena inom designbranschen och deras produkter är kända för sin höga kvalitet, elegans och funktionalitet. Gubi erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar alla stilar och smaker. Med sin designfilosofi som kombinerar klassisk och modern design, skapar Gubi produkter som är tidlösa och funktionella samtidigt som de är vackra. Gubi är ett danskt designföretag som är känt för sin tidlösa design som kombinerar klassiska och moderna element. De erbjuder högkvalitativa produkter som är vackra och funktionella på samma gång. Med en designfilosofi som strävar efter att skapa innovativa och tidlösa produkter som berättar en historia, har Gubi vunnit många priser för sin design. Gubis produkter är av högsta kvalitet och tillverkas med de finaste materialen. Deras möbler är bekväma och funktionella samtidigt som de har en modern och elegant design. Gubis belysning är oftast en kombination av modern teknologi och klassisk design, vilket gör dem till en elegant och funktionell lösning för hem och företag. Gubi strävar efter att minimera sin miljöpåverkan och arbetar hårt för att bli en mer hållbar organisation. Företaget använder sig av miljövänliga material och tekniker och ser till att deras produkter är återvinningsbara. De har också ett återvinningsprogram för att se till att gamla produkter återanvänds på ett hållbart sätt.