• Kvalitetsgaranti
 • Gratis standardfrakt
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Gubi

Gubi Spegel Adnet Brun 58cm

7 199 kr
{{ price }}

Gubis unika och läderklädda spegel Adnet, skapades av den franska arkitekten Jacques Adnet. Spegeln designades år 1950 under ett partnerskap med ett berömt, franskt modehus. Gubis spegel Adnet består av bruna, graciösa och runda, ryttarinspirerade läderdetaljer. Designen är både tidlös och modernistiskt, vilket gör den till ett säkert alternativ att addera till din inredning. Kombinera spegeln Adnet med resterande inredning i ditt sovrum, vardagsrum, hall eller badrum. Spegeln finns i tre olika storlekar.

Gubi Spegel Adnet Brun 58cm
Brun
Gubi Spegel Adnet Brun 58cm
Brun
Gubi Spegel Adnet Svart 58cm
Svart
Leveranstid: 5-7 veckor
 • Exklusiv design
 • Hög kvalitet
 • Snabb leverans
 • Specifikation
  Designer Jacques Adnet
  Ø 58 cm
  Färg Brun
  Höjd 116 cm
  Produkttyp Spegel
  Material Italienskt läder/Glas
  Djup 7,5 cm
 • Beskrivning

  Gubis läderklädda spegel Adnet, skapades år 1950 av den franska arkitekten Jacques Adnet. Jacques var en framgångsrik Art Deco modernistisk designer och ikon för lyxig, fransk modernism. 1950 bildade Jacques Adnet ett partnerskap med ett berömt franskt modehus, där han utvecklade en samling diskreta men ändå stilfulla, läderklädda möbler och inredningstillbehör. Adnet var känd för att vara en innovativ tänkare och var en av de första formgivarna som kombinerade läder med glas. Följaktligen designade han den eleganta, distinkta och runda läderspegeln med ryttarinspirerade detaljer. Förutom de anmärkningsvärda läder- och mässingsdetaljerna, är spegeln även unik eftersom remmen som håller spegeln står i direkt proportion till dimensionen på den. Den tidlösa spegeln Adnet är i 58 cm och är mellanstorleken i serien, den finns även i större storlek. Adnet tillför ett stilfullt intryck till alla inredningar och passar utmärkt att ha i badrum, hall, sovrum eller vardagsrum. Den finns i tre olika storlekar och kan med fördel kombineras för att skapa ett enastående uttryck. 

 • Om tillverkaren

  Det danska designföretaget Gubi grundades 1967 av Gubi och Lisbeth Olsen, som nu har blivit ett känt varumärke över hela världen. Företagets styrka ligger i deras förmåga att vara nyfikna på det förflutna, vilket ofta ger inspiration till deras möbler från 30-, 40-, 50- och 60-talen. Trots detta tar de modiga steg i att samarbeta med nya och talangfulla formgivare som arbetar med innovativa idéer.

Specifikation
Designer Jacques Adnet
Ø 58 cm
Färg Brun
Höjd 116 cm
Produkttyp Spegel
Material Italienskt läder/Glas
Djup 7,5 cm
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.