• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0

BORA


Stäng Filtrera
Färg (0/2)
Kök (0/2)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Nyheter
14 produkter
Visa fler

Bästa Bora Spishällar: Expertbedömning och Köpguide för 2023 

BORA är kända för sin enastående kvalitet, innovativa teknik och prisbelönta design. Det ledande företaget grundades 2007 av Willi Bruckbauer och sedan dess har BORA konsekvent pressat gränserna för konventionell köksteknik och lett branschen med sina geniala hällsextraktionssystem. Genom att kombinera effektivitet, hållbarhet och estetik har BORA hällar fått brett erkännande och blivit det föredragna valet för matlagningsentusiaster över hela världen.

 

Avgörande anledningar till att investera i en Bora-spishäll

 • Innovativ design: Bora-spishällar har en elegant, modern köksdesign som sömlöst smälter in i alla estetiker och ger en touch av sofistikering och elegans.

 • Integrerat extraktionssystem: Boras unika nedåtriktade ventilationssystem tar effektivt bort matos, ånga och fett direkt från matlagningsområdet, vilket säkerställer en ren och fräsch köksmiljö.

 • Högkvalitativa material: Bora-spishällar, inklusive induktionsspis-modeller, är tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål och glaskeramik, vilket säkerställer hållbarhet och långvarig prestanda.

 • Energibesparing: Bora-spishällar är utformade med energibesparade funktioner, såsom induktionsteknik, som värmer kokkärl direkt för snabbare och mer effektiv matlagning, vilket gör dem perfekta för miljövänliga kök.

 • Mångsidighet: Bora erbjuder ett brett utbud av spishällsmodeller, vilket gör att kunderna kan välja den perfekta passformen för sina matlagningspreferenser och behov baserat på expertrecensioner av Bora induktionsspisar.

 • Enkel rengöring: De släta ytorna och de avtagbara extraktorkomponenterna gör Bora-spishällar, såsom de med integrerade extraktionssystem, lätta att rengöra, vilket sparar tid och ansträngning i köket.

 • Tyst drift: Boras patenterade bullerreduceringsteknik säkerställer en tyst matlagningsupplevelse, vilket gör det möjligt att samtala och koppla av även under matlagningen på din energieffektiva Bora-spishäll.

 • Prisbelönt varumärke: Bora har fått flera internationella design- och innovationspriser, vilket visar deras engagemang för utmärkt kvalitet och prestanda i sina produkter.

 • Teknik och Prestanda; BORA hällar ger exakt temperaturkontroll och jämn värmefördelning för konsekvent utmärkta resultat. Med en mängd olika hällalternativ, inklusive induktion, Teppanyaki, gas och kombinationsenheter.

Genom att investera i en Bora-spishäll kan du njuta av en enastående matlagningsupplevelse samtidigt som du förbättrar utseendet och funktionaliteten i sitt kök.  

 

Vilken Bora-spishäll passar dig bäst? Hitta en modell för varje personlig matlagningsstil

Bora Basic-serien erbjuder en allt-i-ett-lösning som kombinerar en högpresterande häll med en integrerad extraktor. Denna kompakta enhet är perfekt för små kök eller för de som söker en enkel men kraftfull matlagningslösning.

Bora Basic är rätt spishäll för en bra prisnivå. Den har fyra kokzoner med exakt temperaturkontroll och energieffektivitet.

BORA Classic 2.0-serien erbjuder en modulär strategi för hälldesign, vilket gör att du kan kombinera olika hällelement för att skapa en anpassad matlagningslösning som passar dina behov. Med ett sortiment av hällar och extraktorer erbjuder BORA Classic 2.0 oöverträffad flexibilitet och prestanda. Designad för de mest kräsna kockarna erbjuder BORA Professional 3.0-serien maximal prestanda och mångsidighet. Med extra stora kokzoner och exakt temperaturkontroll är dessa hällar perfekta för de som kräver högsta nivå av kontroll över sina kulinariska äventyr. BORA Professional 3.0 finns i induktions-, gas- och kombinationsmodeller, med valet av integrerade eller externa extraktorer.Lyft din matlagningsupplevelse med en BORA häll, utformad för att erbjuda enastående prestanda, innovativ teknik och elegant design. Utforska vårat sortiment av BORA hällar och upptäck varför detta prisbelönta varumärke är det ultimata valet för moderna kök. Handla nu och förvandla dina kulinariska äventyr!

 

Vilka är priserna för BORA spishällar?

BORA Pure pris 41 000 kr

BORA S Pure pris 29 000 kr 

BORA X Pure pris 55 000 kr

BORA Classic 2.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki pris 92 000 kr

BORA Classic 2.0 med flexibla induktionshällar pris 79 000 kr  

BORA Professional 3.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki pris 115 000 kr 

BORA Professional 3.0 med två flexibla induktionshällar pris 108 000 kr 

 

Vilka är skillnaderna på de olika modellerna för BORA spishällar?

Funktionalitet

BORA Pure induktionshäll är en kompakt bänkfläkt för minsta skåpsbredd 80 cm och kan installeras med antingen frånluft eller kolfilter. Med induktionshällen kommer även en intuitiv kontrollpanel med olika effektnivåer och tillagningslägen, inklusive sjudning, stekning och kokning. Den levereras med möjligheten att anslutas till en extern fläktenhet, vilket ger mer flexibilitet vid installation och ventilation. Detta innebär att spishällen kan användas i kök med befintliga ventilationssystem eller med externa fläktar, installerade specifikt för BORA Pure som kan placeras i en separat del av köket eller till och med utanför huset. Den avancerade teknologin arbetar med högsta prestanda vilket medför en effektiv och tyst fläkt, samtidigt som den bidrar till en friskare inomhusmiljö.  

Med BORA S Pure induktionshäll har du också möjligheten att välja mellan frånluft eller kolfilter. Denna tysta spishäll kommer i mindre format, för minsta skåpsbredd 80 cm och passar därför utmärkt i mer kompakta köksutrymmen med platsbesparande design. Då BORA S Pure också möjliggör enkel installation i vanliga köksenheter, blir köksdesignalternativen betydligt flera. Även för BORA S Pure är kontrollpanelen mycket diskret i standby-läge, vilket är en avgörande och snygg detalj för effektiv matlagning. 

BORA X Pure induktionshäll har en extra bred spishäll med minsta skåpsbredd 90 cm vilket ger maximalt utrymme under för lådor. Spishällen har ett tydligt luftinloppsmunstycke och större induktionsyta, för maximal matlagning med flera kastruller och kärl samtidigt. Även denna induktionshäll är extremt tyst och effektiv, dessutom är dess kompakta och tidlösa kontrollpanel mycket diskret och intuitiv för högsta komfort.

BORA Classic 2.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki har en minsta skåpsbredd på 800 mm och är utrustad med en flexibel induktionshäll, som ger dig exceptionell prestanda och mångsidighet under matlagningen. Teppanyaki-plattan i BORA Classic 2.0 möjliggör att att laga mat på ett sätt som är helt annorlunda från traditionell matlagning. Med denna platta kan du laga mat på en sätt som är inspirerat av japansk matlagning, vilket ger en helt ny dimension till din matlagning. Induktionsytan har en avancerad induktionsteknik som värms upp snabbt och ger exakt temperaturkontroll och en platt matlagningsyta som kan användas för grillning, stekning eller sjudning.  

BORA Classic 2.0 med flexibla induktionshällar använder en patenterad och innovativ teknik som kallas "crossflow" vilket möjliggör effektiv hantering av matlagningångor och odörer, vilket garanterar en ren och bekväm matlagningsmiljö. Dessutom erbjuder BORA Classic 2.0 med flexibla induktionshällar precis temperaturkontroll tack vare dess multipla ytinbyggnader som kan styras individuellt eller tillsammans, som gör spishällen till ett utmärkt val för professionella kockar och hemmakockar. 

BORA Professional 3.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki är ett innovativt matlagningssystem som sömlöst kombinerar högpresterande induktionsteknik med en mångsidig Teppanyaki-grill. En av de utmärkande funktionerna i BORA Professional 3.0 är dess flexibla induktionshäll. Med denna avancerade teknik kan användare enkelt justera storleken och formen på kokzonen för att rymma en mängd olika kastruller och stekpannor. Detta möjliggör maximal effektivitet och precision i köket, utan onödig energi eller värme. Spishällen har också ett antal användarvänliga funktioner, som tryckknappar, automatisk pannkännande teknologi och ett integrerat ventilationsystem som tar bort matlagningens dofter och rök från köket. Systemet är också utformat med säkerhet i åtanke, med funktioner som en barnsäkerhetslås och en automatisk avstängningsfunktion. 

BORA Professional 3.0 med två flexibla induktionshällar är extra djupa på 54 cm och kan installeras antingen i rostfritt stål eller helsvart. De två flexibla induktionsytorna möjliggör en. flexibel matlagningszon, vilket gör att kokkärl i olika storlekar och former kan användas samtidigt. Denna funktion görs möjlig genom den patenterade "Twist Pad"-kontrollen, som utgör en enkel och intuitiv justering av matlagningszonen för att anpassa sig till olika kokkärl. Dessutom erbjuder BORA Professional 3.0 enastående temperaturkontroll, tack vare sin avancerade precisionsteknik. Systemets intuitiva pekskärmspanel möjliggör dessutom enkel och exakt justering av temperatur, effekt och andra matlagningsinställningar, vilket gör den till ett idealiskt val för professionella matlagning.
 

Vilka är skåpsbredderna för de olika modellerna? 

BORA Pure 80 cm 

BORA S Pure 80 cm  

BORA X Pure - 90 cm 

BORA Classic 2.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki 800 mm

BORA Classic 2.0 med flexibla induktionshällar 800 mm 

BORA Professional 3.0 med flexibel induktionshäll och Teppanyaki 

BORA Professional 3.0 med två flexibla induktionshällar 90 cm