• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Miele


Stäng Filtrera
Färg (0/7)
Kök (0/7)
Badrum (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Badrum
Nyheter
288 produkter
Visa fler

Rik historia 

Mieles historia går tillbaka till år 1899 när Carl Miele och Reinhard Zinkann grundade företaget i Herzebrock, Tyskland. Ursprungligen fokuserade företaget på att tillverka centrifuger men utökade snabbt sitt produktsortiment till att även omfatta tvättmaskiner. Under 1900-talet började Miele få erkännande för sin innovativa design och pålitliga produkter och introducerade både dammsugare, diskmaskiner, ugnar och kylskåp. På 1920-talet hade företaget introducerat sin första elektriska tvättmaskin, vilket markerade en betydande milstolpe för företaget. Under andra världskriget skadades Mieles fabrik avsevärt, men företaget lyckades byggas upp igen och återhämta sig efter kriget. Under efterkrigstiden fokuserade Miele på att modernisera sin produktlinje och integrera ny teknik i sina apparater. Under de följande decennierna blev Miele kända för sitt engagemang för att producera hållbara och högpresterande apparater. Varumärket fick ett rykte för enastående hantverk och uppmärksamhet för detaljer, vilket skilde företaget från många av sina konkurrenter. Mieles engagemang för kvalitet och innovation fortsatte att driva på varumärkets framgång och de utökade sin närvaro till internationella marknader. Idag är Miele ett globalt erkänt varumärke med närvaro i många länder runt om i världen. Företagets produktsortiment omfattar ett brett utbud av hushållsprodukter för tvätt, kök och golvvård. Under hela sin historia har Miele haft ett starkt fokus på miljömässig hållbarhet, energieffektivitet och ansvarsfull tillverkning. Detta engagemang har bidragit till dess rykte som ett pålitligt och ansvarsfullt varumärke. Med sin rika historia och en framåtblickande vision fortsätter Miele att vara ett pålitligt namn inom hushållsindustrin, vilket skapar förtroende hos konsumenter som söker hållbara och högpresterande lösningar för sina hem. 

Mieles innovativa teknik

Miele är kända för sin banbrytande teknik inom hushållsprodukter med excepetionell prestanda. Med en rik historia av nytänk, tänjer företaget kontinuerligt på gränserna för ingenjörskonst och design för att leverera exceptionell prestanda och användarupplevelser. Mieles teknik kännetecknas av noggrann uppmärksamhet på detaljer, precisionsteknik och integration av de senaste framstegen. Från tvättmaskiner med intelligenta sensorer som justerar vattenförbrukningen för att matcha belastningen, till ugnar utrustade med innovativa tillagningslägen för perfekta resultat, är Mieles produkter utformade för att förenkla vardagliga sysslor. En av Mieles utmärkande egenskaper är dess engagemang för hållbarhet och livslängd. Varumärket testar sina produkter regelbundet och utsätter dem för extrema förhållanden för att säkerställa kvaliteten. Denna hängivenhet till kvalitet återspeglas i deras produkters robusta konstruktion, byggd för att klara det moderna livets krav. Dessutom omfamnar Miele enkla anslutningsmöjligheter och integrerar sömlöst sina apparater i det smarta hemmets ekosystem. Med hjälp av intelligenta appar kan användare styra och övervaka sina Miele-produkter på distans, vilket ökar bekvämligheten och ger värdefulla insikter om användning och prestanda. Sammanfattningsvis representerar Mieles teknik den perfekta blandningen av innovation, tillförlitlighet och miljömedvetenhet. Med sin avancerade teknik och orubbliga engagemang för kvalitet fortsätter Miele att vara en föregångare när det gäller att skapa hushållsprodukter som berikar hemmets alla rum. 

Hållbar och stilsäker köksdesign 

Mieles köksdesign är synonymt med elegans, funktionalitet och innovation. Som ledande tillverkare av avancerade hushållsprodukter skapar Miele kök som inspirerar kulinariska entusiaster och höjer matlagningsupplevelsen. Kärnan i Mieles köksdesignfilosofi är den sömlösa integrationen av deras produkter tillsammans med den övergripande kökslayouten. Miele förstår att ett väldesignat kök inte bara handlar om individuella element; det handlar om den harmoniska kombinationen av form och funktion. Produkterna är designade för att enkelt smälta in med omgivande designinteriör, vilket skapar ett sammanhängande och visuellt stilrent utrymme. Mieles köksmaskiner finns i en mängd olika stilar, från eleganta och moderna till klassiska och tidlösa. Denna mångsidighet gör det möjligt att anpassa kökets estetik för att passa individuella smaker och preferenser. Oavsett om det är ett modernt urbant kök eller en traditionell lantlig miljö, erbjuder Miele ett brett utbud av alternativ för att möta olika designbehov. Funktionalitet är en annan viktig aspekt i Mieles köksdesign. Köksprodukterna är konstruerade med banbrytande teknik och intuitiva gränssnitt som gör matlagningen till ett rent nöje. Från avancerade tillagningslägen i ugnar till anpassningsbara kyllösningar, prioriterar Miele användarvänliga funktioner som förenklar dagliga kökssysslor. Förutom estetik och funktionalitet betonar Mieles köksdesign även hållbarhet och energieffektivitet. Varumärket har åtagit sig ansvar att minska miljöpåverkan från sina produkter utan att kompromissa med prestanda. Detta engagemang för miljövänliga metoder ger möjligheten att skapa hållbara produkter som går i linje med personliga värderingar och på sikt minimera sitt ekologiska fotavtryck genom energieffektiv teknik och hållbara tillverkningsmetoder. Miele förstår att köket är mer än bara en plats att laga mat på; det är ett utrymme för umgänge och att skapa bestående minnen. Genom att erbjuda köksdesign som prioriterar både skönhet och nytta, ger Miele möjlighet att skapa kök som blir hjärtat i alla hem. Sammanfattningsvis ligger Mieles köksdesign i framkant när det gäller tidlös elegans och intuitiv användning, och levererar inspirerande utrymmen där form möter funktion. Med fokus på sömlös integration, användarvänlig teknik och hållbar funktion, fortsätter Miele att sätta standarden för sofistikerad köksdesign för alla hem.   

Nöjd kundbas över hela världen

Mieles engagemang för kundnöjdhet är uppenbart med tanke på dess noggranna uppmärksamhet på detaljer och kundcentrerande inställning, men också vad gäller produkternas långa livslängd och exceptionella prestanda, som ger varumärket en lojal kundbas över hela världen. Varumärket levererar stolt tillförlitliga köksprodukter som gör jobbet och är byggda för att hålla länge och deras exceptionella kundservice förstärker ytterligare deras engagemang för kvalitet.