• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Bertazzoni


Stäng Filtrera
Färg (0/4)
Kök (0/3)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Nyheter
29 produkter
Visa fler

 

Italienska högkvalitativa vitvaror 

Bertazzoni är ett av världens mest kända varumärken när det gäller köksutrustning. Företaget har varit verksamt i över 100 år och har en lång och imponerande historia. Företaget grundades av Francesco Bertazzoni i Guastalla, Italien 1882 och började ursprungligen tillverka vedspisar. Sedan dess har företaget expanderat och erbjuder nu en mängd olika köksprodukter som är kända för sin kvalitet och design. Bertazzonis produkter tillverkas fortfarande i Italien och företaget har en stark tradition av hantverk och noggrannhet i sin tillverkningsprocess. Varje produkt tillverkas med omsorg och kvalitet i åtanke, vilket har gjort att företaget har blivit känt för att tillverka högkvalitativa produkter som håller länge.

 

Utmärkt teknik och prestanda

Bertazzonis produkter är också kända för sin innovativa teknik och prestanda. Deras spisar och ugnar har högkvalitativ teknik som ger jämn värme och snabba uppvärmningstider, vilket gör matlagningen enklare och mer effektiv. Deras kylskåp och diskmaskiner har också avancerad teknik som gör att de fungerar smidigt och tyst. Men dem är inte bara kända för sin prestanda och teknik, utan också för sin design. Företagets produkter har en elegant och modern stil som passar perfekt i alla kök. Företaget erbjuder också ett brett utbud av färger och finishar så att kunderna kan välja den som passar bäst med sin inredning. En av Bertazzonis mest kända produkter är deras spisar. Dessa spisar är kända för sin prestanda och teknik och är ett utmärkt val för professionella kockar och matlagningsentusiaster. Dessutom finns det ett brett utbud av spisar att välja mellan, inklusive gas- och elektriska spisar samt spisar med dubbla ugnar.

 

Hållbarhet och återvunna återvunna material

En annan fördel med Bertazzoni är deras engagemang för hållbarhet. Företaget strävar efter att tillverka produkter som är energieffektiva och miljövänliga. De arbetar också aktivt med att minska avfallet i sin produktion och använda återvunna material där det är möjligt.
Slutligen är det värt att nämna att Bertazzoni har vunnit flera priser och utmärkelser för sin design och prestanda. Deras produkter har vunnit pris för sin innovation, stil och funktionalitet, vilket gör att Bertazzoni är ett av de mest välrenommerade varumärkena inom köksutrustning.