• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

 

Exklusiva köksluckor i trä från Miathéo 

Miathéo är ett kökskoncept som är till för att passa alla, där vi specialiserar oss på att producera högkvalitativa köksfronter specifikt designade för att passa luckor till IKEA kök. Kökskonceptet inkluderar allt köksfronter till IKEA Metod bänkskåp, överskåp, högskåp och tillbehör såsom passbitar, täcksidor och socklar, speciellt lämpade för IKEA skåpdörrar. Träluckorna tillverkas med största omsorg och precision, vilket säkerställer hållbarhet och stil som garanteras att hålla i många år framöver. Transformera köket med fantastisk köksdesign som sätter en unik touch på dina IKEA köksluckor!

 

Uppdatera ditt kök med Miathéo köksluckor till IKEA stommar

 

Att göra om eller helt enkelt förnya köket behöver inte vara särskilt kostsamt eller svårt. Med Miathéo köksluckor kan du återuppliva ditt köks atmosfär och stil, utan att behöva renovera. Genom en uppdatering av just köksluckor, kan du hitta din unika stil och förvandla köket till ditt drömkök. Botanisera och välj bland fyra exklusiva kollektioner Stockholm, Copenhagen, Paris och Tokyo, där varje serie har sitt personliga utseende i form av modell, träslag, struktur, färg, och stuckatur. Oavsett om du vill ha en en elegant modern look eller tidlös klassisk charm, finns en modell för dig och ditt kök. Byte av köksluckor är ett idealiskt val för att höja ditt köks estetik och funktionalitet på ett enkelt sätt, med enkla medel. Med Miathéo köksfronter kan du enkelt uppdatera köket utan att behöva tumma på estetiken!

STOCKHOLM

Med handtagsfria köksluckor i skandinaviskt avskalad design andas kollektionen Stockholm skär minimalism utan extravaganta detaljer. Den tidlösa formgivningen med rena linjer och släta ytor gör sig perfekt även tillsammans med övriga kollektioner. Upplev kollektionens fantastiska färger i Eucalyptus, Oak Breeze, Midnight Ash och Nocciola Brushed som passar utmärkt med valfri köksdesign och alla typer av material. 

COPENHAGEN

Kollektionen Copenhagen består av minimalistiska köksluckor med integrerade, diskreta och bekvämt utformade handtag i skandinavisk stil. Gedigna material såsom naturträ, ekstruktur och eucalyptus tillför en högkvalitativ känsla och ger små men avgörande detaljer. Upplev kollektionens fantastiska färger i Eucalyptus, Oak Breeze, Midnight Ash och Nocciola Brushed som passar utmärkt med valfri köksdesign och alla typer av material.

PARIS

Möt kollektionen Paris i en unik kombination av klassisk elegans i modern tappning, där tidlöst möter trendigt. Inspirationen från det charmiga franska köket går igen i formgivningens dekorativa kanter och eleganta detaljer i form av stuckaturer tillsammans med köksluckans integrerade trähandtag som ger en stilren yta. Upplev kollektionens fantastiska färger i Vino Nocturne och Vino Bianco, som passar utmärkt med valfri köksdesign och alla typer av material.

TOKYO

Med en ram av raka linjer och nätta detaljer i minimalistisk design är kollektionen Tokyo inte bara en stilren designinteriör, utan också en kökslucka med behagligt trähandtag som underlättar vardagen. Gedigna material såsom naturträ, ekstruktur och eucalyptus gör sig ett med naturen och ger en touch av Japan. Upplev kollektionens fantastiska färger i Eucalyptus, Oak Breeze, Midnight Ash och Nocciola Brushed, som passar utmärkt med valfri köksdesign och alla typer av material. 

 

Vitrinskåp

 

Upptäck Miathéos nyaste tillskott, vitrinskåp, som är en kombination av elegans och funktionalitet, designad för stilfull förvaring. Med skåpets inbjudande belysning har du god översikt av alla hyllplan på ett behagligt sätt och med transparenta glaspaneler och genomtänkta hyllor förvandlar skåpet ditt utrymme till ditt egna galleri. Oavsett om du visar upp personliga inredningsdetaljer eller fint porslin, blir ett vitrinskåp en samlingspunkt som kombinerar estetik och praktiska egenskaper i ett. Dess förmåga att lyfta din inredning samtidigt som du håller dina föremål skyddade, gör ett vitrinskåp till ett måste i alla hem.

Miathéo vitrinskåp finns i olika utföranden för att passa alla stilar. Välj mellan högskåp eller väggskåp och färgerna Oak Breeze, Midnight Ash och Nocciola.
Både hyllplan och belysning ingår.

 

Vill du ha hjälp med att designa ditt kök?

 

Vi hjälper dig gärna med att designa ditt kök med Miathéo köksfronter som är specifikt lämpade för att passa IKEA-skåp.
Kontakta oss på customerservice@kitchens.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt.