• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Matbord, matsalsbord och köksbord


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/2)
Färg (0/5)
Material (0/4)
Stäng Sortera
Visa fler

Matbord och köksbord för alla inredningsstilar

Matbordet är inte bara en plats för måltider utan också en central punkt i ditt hem där familj och vänner samlas för att äta och umgås. Hos oss hittar du ett brett utbud av matbord i olika stilar och material, perfekta för att passa din smak och dina behov.

Matbord i modern design

Vi erbjuder allt från modern och minimalistisk design av matbord till mer traditionella och rustika stilar, med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Våra matbord är också tillverkade av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och funktionalitet.

Matbord och köksbord i olika storlekar

Vi har matbord i olika storlekar och former, så att du kan hitta det perfekta bordet för ditt hem och din familj. Vårt sortiment inkluderar också specialdesignade matbord för mindre utrymmen, perfekta för mindre kök eller matsalar. Vi har även utdragbara matbord som enkelt kan förlängas när du har gäster på besök.

Så om du letar efter ett nytt matbord eller köksbord för ditt hem eller kontor, tveka inte att kolla in vårt sortiment. Vi har högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser som garanterat kommer att passa din smak och stil. Tack för att du valde oss som din leverantör av möbler!