• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Tapwell


Stäng Filtrera
Färg (0/10)
Kök (0/2)
Badrum (0/4)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Badrum
Nyheter
308 produkter
Visa fler

Svenska storfavoriter

Om du tänkt uppdatera ditt badrum eller kök så kommer nya blandare från Tapwell göra att hela rummet känns som nytt. Tapwell arbetar flitigt med moderna tekniker och att ständigt utveckla sin design och deras noga utvalda sortiment har lett till att Tapwell har blivit en storfavorit i det skandinaviska hemmet. De uppdaterar sig ständigt beroende på aktuella inredningstrender och med deras innovativa ytbehandlingar, där de blandar äkta guld och platina i galvaniseringen, vilket har gjort de riktigt populära på marknaden. De låter ofta designen styra bredden på rören i stället för att använda standarddimensioner och gjuter varenda liten komponent av deras blandare i beständigt mässing vilket gör att deras produkter är 100% återvinningsbara - allt för att skapa så hög kundnöjdhet som möjligt. 

Designad i Sverige - tillverkas i Italien

Noggrannheten i varje led av tillverkningen är otrolig viktig då det rör sig om högsta kvalitet, med deras produkter och täta samarbete med samma tillverkare i Italien sedan tjugo år tillbaka kan de säkerställa att de har full kontroll över hela processen och att tillverkaren aldrig tar några genvägar. Designen sker i Sverige och själva tillverkningen sker i Italien vilket innebär att det inte krävs onödigt långa transportsträckor från tillverkarna till kunderna, många av transporterna går dessutom på räls vilket ger ännu lägre klimatpåverkan.

Tillverkning och miljöpåverkan

Tapwell är väldigt progressiva i sitt miljöarbete och förutom sina klimatsmarta transporter så har de även tagit steget längre genom att minimera sina förpackningar för mer effektiv packning och mindre transporter. Eftersom alla deras produkter är gjorda för hela familjen och miljön i åtanke är det därför självklart att deras produkter är fria från skadliga ämnen som kan påverka människors hälsa eller miljön negativt. Pålitliga leverantörer, årliga kontroller av tillverkningen och fabrikerna gör att de kan säkerställa sin processer och att EU-direktiven följs. 

Tapwell tillverkar blandare som ger en stilrent intryck och en väldesignad känsla. De är grundade och verksamma i Sverige och har därför stenkoll på de svenska byggnormerna, installationsmetoderna som används och följer de strikta försäkringskrav som finns. De har lyssnat på kundernas önskemål och har därefter tagit fram produkter för att kunna möta kundernas behov och önskemål.

Olika blandare som passar alla

Tapwell har ett brett sortiment med alltifrån svarta blandare som passar bra hos de moderna och minimalistiska kundernas kök och badrum, till de mer klassiska designade kranarna som passar för de som vill ha ett mer klassiskt hem. Välj även mellan diskmaskinsavstängning eller utan, eller varför inte en blandare till köket med en utdragbar pip och dusch? Valmöjligheterna mellan färger och former, olika stilar med sirliga detaljer är enorma. Blandarna bidrar även till en minskad vattenförbrukning i kombination till den stora valmöjligheten för alla olika hem. Med en hög standard, en känsla för estetik och funktion bidrar till att de har blivit så populära på den svenska marknaden. Tapwells egna ord "Allt handlar om känslan" belyser verkligen hur viktigt det är för dom som företag att skapa bra upplevelser för kunderna i sin vardag när de använder sin köksblandare eller sin dusch i sitt nya badrum. Det är enkelt att skapa en spakänsla i ditt badrum med hjälp av deras italiensk hantverksdesign och höga kvalité – från läckra takduschset till badkarsblandare i mässing kommer oavsett vad du väljer, göra att du känner en förhöjd livskvalitet i vardagen.