• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Gaggenau


Stäng Filtrera
Färg (0/8)
Kök (0/6)
Badrum (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Badrum
Nyheter
191 produkter
Visa fler

En historia av gediget hantverk och innovativ teknik  

Tyska Gaggenau har tillverkat högkvalitativa vitvaror och hushållsapparater sedan 1683. I Schwarzwald-regionen i Tyskland, startade den adla markgreven Ludwig Wilhelm von Baden ett smältverk i Rotenfels samt en hammarkvarn och spiksmedja i Gaggenau. Resan fortsätter och i  början av 1900-talet började Gaggenau tillverka emaljbelagda braskaminer och redan in på 1930-talet introducerade Gaggenau sin första elektriska ugn, vilket var ytterligare ett stort tekniskt framsteg. Men under andra världskriget fokuserade Gaggenau på att tillverka utrustning för tysk militär, såsom fältkök och ugnar för ubåtar. Efter kriget slut, återupptog Gaggenau sin tillverkning av hushållsapparater och började fokusera på mer exklusiva produkter och under 1980-talet introducerade företaget sin första ångugn, som blev startskottet och en revolutionerande produkt som möjliggjorde hälsosammare matlagning och konservering av mat. År 1956 tog Georg von Blanquet över verksamheten från sin pappa och banade väg för det som kom att bli det inbyggda kökets revolution. 

Än idag är Gaggenau välkända för sina innovativa och högkvalitativa hushållsapparater samt slitstarka reklamskyltar, som säljs över hela världen. Än idag är Gaggenaus robusta ugnsemalj ett material som de använder till några av deras mest ikoniska produkter. Tack vare detta, fortsätter företaget att tänja på gränserna för design och ingenjörskonst för hushållsapparater och idag är de främsta varumärkena för exklusiva hushållsapparater i världen. 

Ledande inom tidlös och stilren design för alla kök 

Förutom sin exceptionella kvalitet och prestanda, är Gaggenau hushållsapparater också berömda för sin stilfulla och sofistikerade design. Gaggenaus prisvinnande nytänk har möjliggjort att deras produkter ofta syns i exklusiva kök och restauranger runt om i världen då formgivningen har en tidlös och stilren design som ger en exklusiv touch till alla kök och inredningsstilar. För att ständigt hålla sig uppdaterade om den senaste vetskapen inom hållbar matlagning, samarbetar de även med professionella kockar. 

Vad är Gaggenau TFT-pekskärm?

En av Gaggenaus ikoniska produkter är deras linje av TFT-pekskärmar. Pekskärmarna är designade för att vara det centrala kontrollrummet för deras avancerade ugnar, mikrovågsugnar och andra köksapparater. Dessa eleganta och moderna pekskärmar är gjorda av högkvalitativa material och är konstruerade för att hålla länge. Med TFT-displayen kan användare enkelt styra varje aspekt av sina köksmaskiner. Gränssnittet är intuitivt och användarvänligt, vilket gör det enkelt att ställa in tillagningstemperaturer, tider och andra viktiga inställningar. Pekskärmen är också anpassningsbar, så att användare kan skapa sina egna personliga matlagningsprogram och spara de för framtida bruk. Denna funktion är särskilt användbar för kockar som vill skapa sina egna signaturrätter eller för familjer som har sina egna unika matlagningsrutiner. Förutom sin imponerande funktionalitet är displayen också ett vackert komplement till alla kök. Dess intuitiva gränssnitt, anpassningsmöjligheter och hållbara konstruktion gör TFT-displayen till en ikonisk produkt och en viktig del av din matlagning. 

Anledningar att välja Gaggenau hushållsprodukter 

En av de unika egenskaperna hos Gaggenaus produkter är dess högkvalitativa material, såsom rostfritt stål, glas och aluminium. Förutom deras premiummaterial, är Gaggenau också framstående för sin uppmärksamhet på detaljer, såsom handgjorda ytskikt och noggrant designade gränssnitt, då företaget alltid är noga med att säkerställa att deras produkter tillverkas med högsta precision. 

Hushållsapparaterna är designade för att möta behoven hos professionella kockar och kräsna hemmakockar. Gaggenaus ugnar och spishällar är exempelvis utformade för att ge exakt temperaturkontroll och ett brett utbud av tillagningslägen för att säkerställa att varje rätt tillagas till perfektion. Dessutom är ventilationssystemen designade för att hålla ditt kök fritt från rök, fett och obehagliga odörer, medan deras kylskåp är konstruerade för att ge optimal temperaturkontroll och förvaringsutrymme.

Sammantaget är Gaggenau ett varumärke som kombinerar tysk ingenjörskonst, banbrytande teknik och exceptionell design för att skapa hushållsapparater som är både funktionella och vackra i alla kök.