• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Badrumsmöbler, blandare och duschar


Stäng Filtrera
Pris (/)
Produkttyp (0/28)
Badrum (0/7)
Varumärke (0/6)
Färg (0/14)
Material (0/4)
Stäng Sortera
Produkttyp
Badrum
Varumärke
Färg
Material
Pris
456 produkter
Visa fler

Badrumsinredning

Välj och vraka bland mängder av olika badrumsmöbler. Hitta din personliga stil och våga bryta trenden när det kommer till badrumsinredningen. Välj ut detaljer som ger det lilla extra, lägg till extra belysning eller lyxa till det med vägglampor som ger värme och elegans. Idag kan du också välja mellan olika material och färger vad gäller blandare och handfat. Det behöver inte vara det klassiska porslinshandfatet – du kan töja på gränserna genom att välja ett skräddarsytt handfat i exempelvis natursten. Välj att kombinera handfatet med en snygg vägghängd blandare i borstad krom eller mässing och välj att ha en vägghängd toalettstol som snyggt hänger på väggen. Bygg in ditt badkar i samma kakel eller natursten som du har på vägg och golv eller skapa en liten spa-hörna med hjälp av en lyxig takdusch. Välj naturnära färger och toner som ger dig ett lugn efter en lång arbetsdag eller minimalistiska och mörka raka detaljer som låter dig varva ner och fokusera på nuet. Hos oss på Kitchens.se finns inga begränsningar.

Storleken på ditt badrum

Innan du sätter i gång med att planerna inför ditt nya badrum behöver du tänka på vilken storlek du har på badrummet. Om golvytan exempelvis är 6 kvadratmeter så rekommenderas det att du använder plattor som är 15 x 15 cm. Det är viktigt att din hantverkare har koll på fallet i badrummet, alltså den lutning på golvet som krävs för att få vattnet från din dusch eller badkar att rinna ner i golvbrunnen. När det däremot kommer till plattorna på väggen så finns det inga direkta riktlinjer. Större plattor kan dock få badrummet att kännas lite större och luftigare och du slipper  dessutom en hel del fogning som kan vara jobbigt att hålla rent efter många år.
Kom ihåg att kommunicera med din plattsättare. Om du önskar att ha stora plattor, exempelvis 60 x 60 cm är det viktigt att din plattsättare är bekväm med att montera den storleken på plattor. När det kommer till just stora plattor så handlar slutresultatet mycket om vilken plattsättare samt vilka förutsättningar just ditt badrum har. Kom ihåg att alltid spara ditt våtrumscertifikat. 

Natursten i badrummet

Om du är ute efter en exklusiv och lyxig känsla i badrummet ska du välja natursten. Natursten kan du ha som både golv och väggbeklädnad i badrummet. Tänk dig ett levande material som klär ditt badrum och där du hittar en ny detalj i den vackra naturstenen varje dag. Natursten i badrummet lagrar och sprider värme på ett behagligt sätt och passar utmärkt att kombinera med golvvärme. Tänk dock på att kalksten och marmor är lite extra utsatta vad gäller syror och vätskor – här får du gärna vara snabb med att torka upp om något skulle komma i kontakt med ytan. Välj mellan alltifrån kalksten, Kolmårdsmarmor, marmor, granit och kvartsit. Vi är experter vad gäller dessa material och vi hjälper dig gärna komma vidare i processen.

Keramik i badrummet

Keramik är ett otroligt slitstarkt och tåligt material, här behöver du inte tänka på någonting. Idag har utseendet av keramik utvecklats så mycket att det många gånger ser ut som natursten. Förr såg ytan av keramik ut som en tryckt bild men idag har produktionen utvecklats så bra med skuggningar och olika djup på ytan – vilket faktiskt gör att de flesta keramikplattor och skivor ser levande ut. Eftersom keramikplattor går att producera väldigt tunna så slipper du göra dig av med utrymmet i badrummet. Med keramikplattor kan du utnyttja all yta med bara några millimeters tjocklek keramik på väggen och golvet. Keramik passar även utmärkt ihop med golvvärme.