• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Modelec


Stäng Filtrera
Färg (0/9)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Nyheter
154 produkter
Visa fler

Modelec - fransk excellence

Modelec är ett välrenommerat företag med säte i Frankrike som har specialiserat sig på tillverkning av kvalitativa elektriska produkter. Deras sortiment består av eleganta strömbrytare, USB-vägguttag, dimmers och smarta teknologiprodukter. Modelec har en lång historia av att erbjuda produkter som förenar stil med funktion och är kända för att omfamna kvalitet och innovativ design. Deras produkter är utformade för att smälta sömlöst in i olika inredningsstilar och erbjuder både exklusiv visualitet och praktisk användarbarhet. Med en stark förankring i fransk hantverkstradition och en passion för att erbjuda skräddarsydda lösningar, har Modelec vunnit förtroendet hos kunder över hela världen. De är stolta över att erbjuda produkter som uppfyller höga standarder för säkerhet och kvalitet och som bidrar till att skapa eleganta och funktionella miljöer.

Innovativ teknologi

Modelec är en pionjär när det gäller att införa innovativ teknologi i sina produkter. De erbjuder avancerade lösningar som gör vardagen enklare och mer bekväm. Medan de flesta teknologiska hushåll integrerar olika system för hemhantering - erbjuder franska Modelec en annan lösning för att tända och släcka ljuset. Modelec erbjuder en lösning som direkt tilltalar dina sinnen. Varumärket omfamnar det visuella och taktila med deras kollektioner av strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Företaget är mycket medvetet om sina värderingar och hur dessa kan praktisera och upprätthållas i det dagliga arbetet. Modelec har producerat exklusiva elektriska strömbrytare sedan 1976. All den expertis och hantverk som företaget har samlat under denna tid har förblivit hos det franska företaget. Företaget har även ett nära samarbete med arkitekter och installatörer för att säkerställa sina produkter.  

Fokus på detaljer och jordad säkerhet

Modelec fokuserar på varje detalj av sina produkter. Deras design är noga utvald för att smälta in i en mängd olika inredningar och skapa en snygg och elegant atmosfär. Varumärket är det perfekta valet för dig som söker högklassiga och vackert designade elektriska produkter. Modelec arbetar för att erbjuda högkvalitativa, hantverksmässigt tillverkade produkter och skräddarsydda lösningar. 

Modelecs uttag är jordade, vilket innebär att det är utformade för att möta de varierande behoven i moderna hem och arbetsplatser. Uttagen erbjuder en pålitlig och säker anslutning oavsett om de är för användning i köket, vardagsrummet eller arbetsrummet. Uttagen utgör en säker anslutning för alla typer av elektroniska enheter. Alla Modelecs produkter följer europeiska I.C.E.-standarder. De är certifierade av LCIE. 

Skräddarsy dina elektriska kontakter 

Att skräddarsy produkter från Modelec ger dig möjligheten att skapa elektrisk utrustning som är både funktionell och visuell. Du kan anpassa varje detalj för att uppnå den önskade designen och funktionaliteten. Det är en fantastisk möjlighet att göra din elektriska utrustning till en integrerad del av din inredning och skapa ett unikt uttryck i ditt hem. Varumärket Modelec arbetar med förstklassiga råvaror såsom mässing, aluminium och stål, samt trä och keramik. Du kan alltså välja bland dessa material och sen vidareutveckla din skräddarsydda produkt utefter det. Företaget skapar en helhetsupplevelse av materialet och erbjuder en mängd olika funktioner för att förenkla din vardag. Alla produkter är enkela att installera och baseras på standard- och skräddarsydda mekanismer.

Modelec - exklusivt hos Kitchens.se

Upptäck vårt utbud av elektriska produkter som låter dig skapa utrymmen som inte bara är funktionella utan också stilfulla. Med fokus på anpassning och skräddarsydda lösningar - ger Modelec dig möjlighet att göra din elektriska utrustning till en del av din inredning och uttrycka din personliga stil. Vårt åtagande för kvalitet och säkerhet garanterar att du får pålitliga produkter som håller i generationer. Utforska Modelec idag och ta ditt hem till nästa nivå med design och expertis!