• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Polspotten


Stäng Filtrera
Färg (0/9)
Kök (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Nyheter
21 produkter
Visa fler

Vilka är Polspotten?

Nederländska Polspotten grundades av Erik Pol i Amsterdam år 1986 med fokus på handgjorda och högkvalitativa inredningsprodukter för hemmets alla rum där kreativitet och fantasifulla uttryck varit två ledande grundvärderingar. Med över 40 år i branschen har Polspotten bred kompetens inom högkvalitativa material och lång erfarenhet av gediget designhantverk som syns tydligt i varumärkets detaljarbete. Idag har Polspotten kommit att bli en ledande aktör med många moderna inredningsklassiker som ger en originell touch till inredningsstilar.

Lekfull design med unika detaljer

Med rötter i Nederländerna som anses vara ett ledande ledande arkitektur- och designcentrum, tar Polspotten täten och tänjer ständigt på gränserna inom inredningsdesign. Som varumärke är Polspotten lekfulla kreatörer specialiserade på färgglad och vågad design med ett gediget och handgjort hantverk av hållbara material. Till alla kollektionerna hör de unika inredningsdetaljerna som har kommit att bli moderna inredningsklassiker, såsom ljusstaken Drip och vasen Coral som båda adderar personlighet och fantasifulla uttryck. Tillsammans utforskar Polspotten innovativ design och unika detaljer som alltid sätter en prägel på all inredning, i alla utrymmen.

Samarbeten

Polspotten har samarbetat med många kända designers genom åren som resulterat i några av företagets mest populära produkter och bidragit till att stärka företagets rykte som en av de ledande aktörerna inom designbranschen. Bland Polspottens samarbeten finns välkända namn som Bas van Beek, Weiki Somers och Karel Goudsblom.