• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Silestone


Stäng Filtrera
Färg (0/5)
Bänkskivor (0/2)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Bänkskivor
Nyheter
19 produkter
Visa fler

Vad är Silestone?

Silestone är Cosentinos egen kollektion av kvartskomposit. Materialet är en högpresterande kvartskomposit som används för allt från köksbänkar till badrumsinredning. Tillverkad av 90 % kvarts, vilket ger en stark yta med enastående beständigheter, samt naturliga kvartsmineralkristaller, har den en enastående styrka, hållbarhet och en unik, estetisk känsla. Silestone är en av de mest eftertraktade kvartskompositerna på marknaden tack vare dess mångsidighet och lättskötthet. Dessa egenskaper är det bästa alternativet för ditt hem, inte bara i köket, utan även i badrummet, på golv och som ytbeklädnad. Upptäck Silestones färger, strukturer, ådringar och format med minsta mängden skarvar men den högsta garantin om hygien och enkelt underhåll. 

Fördelar med Silestone

En av de största fördelarna med Cosentino Silestone är dess hållbarhet och styrka. Den är motståndskraftigt mot slitage, repor och fläckar, vilket gör det idealisk för välanvända områden som kök och badrum. Dessutom är materialet resistent mot höga temperaturer och påverkas inte av kemikalier som kan skada andra material. Silestone är också lätt att rengöra och underhålla. Materialet har en icke-porös yta som inte absorberar smuts eller bakterier, vilket gör den hygienisk och enkel att hålla ren. Det finns också många olika färger och mönster att välja mellan, vilket gör Silestone enkelt att anpassa till din specifika inredningsstil. Kitchens.se erbjuder dig 25 års garanti på alla bänkskivor från Silestone. 

Varför ska du välja Silestone?

Silestone är det perfekta valet för dig som söker en högpresterande kvartskomposit för ditt kök eller badrum. Dess enastående styrka och hållbarhet gör den idealisk för högtrafikerade områden, medan dess lättskötthet och mångsidighet gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en yta som är både praktisk och vacker. En annan fördel med Silestone är dess miljövänliga egenskaper. Silestone tillverkas av återvunnet material och är helt återvinningsbar, vilket minskar dess påverkan på miljön. Detta gör det till ett utmärkt val för alla som är oroade över hållbarhet och miljövänlig inredning.
Sammanfattningsvis är Cosentinos kollektion Silestone en högpresterande kvartskomposit som är idealisk för köksbänkar, badrum och andra välanvända områden i hemmet, där det sker mycket aktivitet och yttre påfrestningar. Dess enastående styrka, hållbarhet och mångsidighet gör materialet till ett utmärkt val för alla som vill ha en yta som är både praktisk och vacker. Dessutom är materialet lätt att rengöra, hygienisk och miljövänligt, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som är oroade över hållbarhet och miljövänlig inredning.

Vad är Cosentino?

Cosentino är ett globalt företag som tillverkar och distribuerar högkvalitativa ytor för inomhus- och utomhusapplikationer. Företaget grundades 1979 i spanska Almeria och har sedan dess vuxit till att bli en av världens största tillverkare av kvartskompositskivor, marmor- och granitliknande ytor. Cosentinos produktportfölj inkluderar flera välkända varumärken, såsom Silestone, Dekton och Sensa. Dessa varumärken erbjuder ett brett utbud av ytor för olika applikationer, inklusive bänkskivor, golv, väggpaneler och fasader. Silestone är en kvartskompositskiva som är känd för sin höga kvalitet och estetiska skönhet. Den används ofta som bänkskivor och är motståndskraftig mot repor och fläckar. Dekton är en ultrakompakt yta som används för bänkskivor, golv och väggpaneler. Den är extremt hållbar och tålig mot värme, repor och fläckar. Sensa är en naturlig stenskiva som används för bänkskivor, golv och väggpaneler. Den är resistent mot fläckar och repor och behöver inte behandlas med kemikalier för att upprätthålla sin skönhet. Cosentinos produkter finns i över 110 länder runt om i världen och används av kunder inom både bostads- och kommersiella sektorer. Företaget har också en stark miljö- och hållbarhetsprofil, med fokus på att minska sin miljöpåverkan genom åtgärder som återvinning av avfall och minskning av energiförbrukning. I slutändan är Cosentino en ledande tillverkare av högkvalitativa ytor som erbjuder mångsidiga lösningar för en mängd olika applikationer. Med sitt fokus på innovation och hållbarhet är Cosentino ett företag som fortsätter att driva branschen framåt.