• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Blanco


Stäng Filtrera
Färg (0/6)
Kök (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Nyheter
111 produkter
Visa fler

 

Historien om Blanco

För 95 år sedan grundades företaget av Heinrich Blanc i Tyskland och är idag ett internationellt prestigefullt premiummärke för köket. Med dotterbolag i Europa, Nordamerika och APAC har företaget nu en närvaro på ca 100 länder över hela världen och erbjuder sina kunder en portfölj som är perfekt anpassad till konsumenternas behov. Företagets system är noggrant designad i minsta detalj för allt i köket - både blandare, diskhoar och matavfallskvarnar. Varumärket har vunnit över konsumenter över hela världen med sin moderna design, ergonomiska hantering och pålitliga kvalitet. Alla komponenter är perfekt integrerade med varandra, från blandare till diskbänk hela vägen fram till underskåpskonfigurationen. Blancos system är hållbart uppgraderade i högsta kvalitet och förser kök runt om i världen med vardagliga bekvämligheter och fördelar när det gäller att laga mat, dricka och städa. 

Nöjda kunder

De populära storsäljarna hos Blanco är blandare, vaskhoar och diskbänkar då dom har ett stilrent och modernt utseende. Deras raka linjer håller måttet för klassisk och snygg design medan kvalitén är den högsta och produktion i Italien. Blancos rostfria serie på diskbänkar och vaskhoar har otroligt snygg design utan synliga skarvar, som är både lena och hygieniska. Därför passar de otroligt bra tillsammans med en bänkskiva i exempelvis laminat eller trä. Med en enkel avtorkning efter användning så håller de sig i toppskick och ser ut som ny. Företagets moderna och utvecklande sortiment gör att du som kund enkelt kan anpassa ditt hem och stil efter alla olika materialval, deras olika färger på lackering är krom, rostfritt, blank mässing, järn eller old bronze.

Vilka är Blanco?

Blanco grundades i Tyskland år 1925 och är specialister på tillverkning av diskbänkar, blandare och relaterade kökstillbehör. Sedan 1972 har Blanco producerat diskhoar och diskbänkar i rostfritt stål, keramik och Blanco Silgranit som består av kombinationen 80% naturlig granitsten, akryl, keramik och färgpigment. Under åren har Blanco utökat sin närvaro globalt och etablerat dotterbolag och distributionsnätverk i olika länder. Företaget driver produktionsanläggningar i Tyskland, Kanada och Turkiet, vilket säkerställer effektiva tillverkningsprocesser och global tillgänglighet för sina produkter. Idag har Blanco blivit ett ledande varumärke inom köksbranschen, kända för sina högkvalitativa produkter, innovativ design och funktionella lösningar. Förutom handfat producerar Blanco ett varierat urval av kranar, vilket ger alternativ för olika stilar och funktioner. Oavsett om det är en traditionell eller modern design, erbjuder Blanco olika kranmodeller med funktioner som utdragbar pip, högbågspipar, och beröringsfri teknik. Företaget fokuserar på att kombinera funktionalitet, ergonomi och vattenbesparande kapacitet i sina kranutföranden. Dessutom tillverkar Blanco en rad tillbehör som kompletterar dess diskhoar och kranar, såsom skärbrädor, durkslag, galler, tvålautomater och avfallssystem. Dessa tillbehör förbättrar användbarheten och bekvämligheten hos Blancos produkter, vilket gör det enkelt att anpassa dessa efter egna köksutrymmen. Som ett resultat av sitt engagemang för kökslösningar har Blanco fått många utmärkelser genom åren, då företagets produkter är mycket uppskattade av husägare, designers och proffs inom köksindustrin världen över. Detta har gjort Blanco till ett mycket respekterat företag känt för sina premium diskbänkar, kranar och tillbehör. Med fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet fortsätter Blanco att forma branschen och förse köksälskare med snygga och funktionella kökslösningar.

Högkvalitativa material

Blanco har fått sitt rykte för sitt engagemang inom innovation och hållbarhet, då företaget investerar i forskning och utveckling för att introducera nya teknologier och material, vilket säkerställer att dess produkter ligger i framkant när det gäller design och funktionalitet. Dessutom betonar Blanco miljövänliga metoder i sina produktionsprocesser och strävar efter att minimera sitt koldioxidavtryck samt spara resurser. Därför kan Blanco erbjuda ett brett utbud av diskbänkar tillverkade i av olika material, inklusive rostfritt stål, granitkomposit och keramik. Dessa diskbänkar är designade för att möta behoven hos både privata och kommersiella kunder, med olika konfigurationer och installationsalternativ tillgängliga. Blancos diskbänkar är kända för sin hållbarhet, funktionalitet och estetiska dragningskraft.

Blancos mål

Med Blanco kan kökssysslor vara glädjestunder. Premiumvarumärket Blanco fortsätter sin tillverkning i Italien, för de genomtänkta köken, med de tre grundpelarna dricka, laga mat, städa. Dessutom erbjuder Blancos köksmaskiner maximal ergonomisk komfort och antibakteriella och hygieniska egenskaper. 

Anledningar att välja Blanco

Vatten är ett viktigt inslag i ditt kök, det är avgörande för att kunna laga viss mat, städa ordentligt samt att kunna ta fram ett glas för att dricka rent vatten. För att vara helt säker på att de material som används vid in- och utföring av vattnet är tillbehören en avgörande del i ett hälsosamt liv och genom att välja en köksblandare från Blanco med högsta kvalitet, gör du ett hälsosamt val som håller i många år framöver.