• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Dekton


Stäng Filtrera
Färg (0/5)
Bänkskivor (0/2)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Bänkskivor
Nyheter
15 produkter
Visa fler

Vad är Dekton?

Dekton är ett av de senaste innovativa ytmaterialen som används för allt från bänkskivor till golv och väggbeklädnader. Det är en blandning av råvaror som brukar användas vid tillverkning av glas, porslin och kvartskompositer som sedan sammansätts med hjälp av en teknik som kallas sintering. Resultatet är en yta som är extremt hård och motståndskraftig mot en mängd olika faktorer.

Fördelar med Dekton

En av de största fördelarna med Dekton är dess styrka och hållbarhet. Det är mycket motståndskraftigt mot slitage, repor och fläckar, vilket gör det idealiskt för välanvända områden som kök och badrum. Dessutom är det resistent mot höga temperaturer, så det kan användas runt spisar och ugnar utan att bli skadat. Dekton är också lätt att rengöra och underhålla. Det är en icke-porös yta som inte absorberar smuts eller bakterier, vilket gör det hygieniskt och enkelt att hålla rent. Dessutom finns det många olika färger och mönster att välja mellan, vilket gör det lätt att anpassa till din specifika inredningsstil.

Varför välja Dekton?

Dekton är ett utmärkt val för alla som söker en högpresterande yta för sitt kök eller badrum. Det är tillverkat av högkvalitativa material som ger en enastående styrka och hållbarhet. Dessutom är det estetiskt tilltalande och finns i många olika färger, ådringar och mönster, så du kan skapa den perfekta looken för ditt hem och inredning. Dekton går även utmärkt att använda utomhus tack vare sin unika tålighet. 
En annan fördel med Dekton är dess miljövänliga egenskaper. Det är tillverkat av återvunna material och är helt återvinningsbart, vilket minskar dess påverkan på miljön. Detta gör det till ett utmärkt val för alla som är oroade över hållbarhet och miljövänlig inredning. Sammanfattningsvis är Dekton är en högpresterande yta som är idealisk för kök, badrum och andra välanvända områden i hemmet - där de flesta vardagliga aktiviteter håller hus. Det är tillverkat av högkvalitativa material som ger enastående styrka, hållbarhet och estetik. Dessutom är det lätt att rengöra, hygieniskt och miljövänligt, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som söker en högkvalitativ yta för sitt hem eller sin fastighet. Dekton är en revolutionerande ytmaterialteknik som erbjuder enastående hårdhet, hållbarhet och mångsidighet. Om du söker en högpresterande, motståndskraftig och vacker yta för ditt hem eller arbetsplats, överväg Dekton.

Vad är Cosentino?

Cosentino är ett globalt företag som tillverkar och distribuerar högkvalitativa ytor för inomhus- och utomhusapplikationer. Företaget grundades 1979 i spanska Almeria och har sedan dess vuxit till att bli en av världens största tillverkare av kvartskompositskivor, marmor- och granitliknande ytor. Cosentinos produktportfölj inkluderar flera välkända varumärken, såsom Silestone, Dekton och Sensa. Dessa varumärken erbjuder ett brett utbud av ytor för olika applikationer, inklusive bänkskivor, golv, väggpaneler och fasader. Silestone är en kvartskompositskiva som är känd för sin höga kvalitet och estetiska skönhet. Den används ofta som bänkskivor och är motståndskraftig mot repor och fläckar. Dekton är en ultrakompakt yta som används för bänkskivor, golv och väggpaneler. Den är extremt hållbar och tålig mot värme, repor och fläckar. Sensa är en naturlig stenskiva som används för bänkskivor, golv och väggpaneler. Den är resistent mot fläckar och repor och behöver inte behandlas med kemikalier för att upprätthålla sin skönhet. Cosentinos produkter finns i över 110 länder runt om i världen och används av kunder inom både bostads- och kommersiella sektorer. Företaget har också en stark miljö- och hållbarhetsprofil, med fokus på att minska sin miljöpåverkan genom åtgärder som återvinning av avfall och minskning av energiförbrukning. I slutändan är Cosentino en ledande tillverkare av högkvalitativa ytor som erbjuder mångsidiga lösningar för en mängd olika applikationer. Med sitt fokus på innovation och hållbarhet är Cosentino ett företag som fortsätter att driva branschen framåt.