• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Köksblandare och vattenkranar


Stäng Filtrera
Pris (/)
Funktioner (0/4)
Varumärke (0/3)
Färg (0/12)
Yta (0/3)
Tillbehör (0/4)
Stäng Sortera
Funktioner
Varumärke
Färg
Yta
Tillbehör
Pris
251 produkter
Visa fler

Designade köksblandare från efterfrågade varumärken

Köksblandaren är en viktig aspekt i köket, dels när det kommer till design men framför allt funktion. Idag finns det många olika färgval och utseenden på köksblandare. Du kan välja mellan att ha en blandare med diskmaskinsavstängning men även en med utdragbar pip. Tänk på att köksblandare med utdragbar pip ofta behöver ett större hål för installation i bänkskiva.

Köksblandare med utdragbar pip

Den utdragbara pipen har snabbt tagit över marknaden och överträffat mångas förväntningar. Den utdragbara pipen ger dig möjligheten att använda din köksblandare i större utsträckning och du slipper känna dig begränsad. Du kan exempelvis dra ut pipen och fylla i kaffebryggaren direkt – i stället för att böja eller fylla kaffemaskinen med kaffekannan.

Du kan också skölja stora kastruller och grytor smidigare. Även rengöringen av diskhon blir enklare genom att dra ut pipen och komma åt alla små vrår och kanter.

Köksblandare med diskmaskinsavstängning

En diskmaskinsavstängning är en kran som stänger vattentillförseln till den maskin som den är kopplad till. Om du har en diskmaskin är det till stor fördel att ha en diskmaskinsavstängning. Hos oss hittar du många olika varianter av köksblandare med diskmaskinsavstängning. Avstängningen sitter snyggt och diskret på köksblandaren utan att störa designen.

Inbyggd köksblandare

Vi på Kitchens.se ser alltid till snygg design och bra kvalité. En inbyggd köksblandare är ett otroligt snyggt alternativ om du är ute efter något annorlunda och minimalistiskt. Den vägghängda köksblandaren ger dig också en större och friare arbetsyta runt diskhon. Den underlättar för dig att exempelvis skölja av stora råvaror smidigare och även fylla större grytor med vatten – utan att någonting finns i vägen. Tänk på att det tillkommer en inbyggnadsbox till alla inbyggda och vägghängda blandare. Säkerställ alltid att den får plats i den vägg där du önskar ha blandaren installerad.

Om du inte vill ha en inbyggd köksblandare rekommenderar vi en köksblandare med hög pip - vilket också ger bra med arbetsutrymme.

En central punkt

Eftersom köksblandaren är en central produkt är det viktigt att den passar ihop med resterande delar av köket. Om du exempelvis ska ha en blandare installerad på köksön kan du räkna med att den kommer att dra till sig mycket fokus. Tänk på att matcha ihop den med din bänkskiva och övriga detaljer men tänk också på att välja ut en köksblandare utifrån dina användningsområden samt hur du arbetar i köket.

Materialval

När det kommer till materialval finns de flesta tänkbara färger och modeller på marknaden. Du kan välja alltifrån en svart köksblandare till en blandare i matt krom. Kombinera gärna med en snygg diskmedelspump ifrån samma serie.

Vi på Kitchens.se har ett stort utbud av varumärken med den mest efterfrågade designen och de bästa funktionerna på marknaden inom köksblandare.