• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Nuovo Corso


Stäng Filtrera
Färg (0/5)
Bänkskivor (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Bänkskivor
Nyheter
Visa fler

Vad är Nuovo Corso?

Nuovo Corso är ett av de senaste innovativa ytmaterialen som används för allt från bänkskivor till golv och väggbeklädnader. Materialet består av en blandning av råvaror som brukar användas vid tillverkning av glas, porslin och kvartskompositer. Resultatet är en yta som är extremt hård och motståndskraftig mot en mängd olika faktorer.

Fördelar med Nuovo Corso

En av de största fördelarna med keramikskivor från Nuovo Corso är dess styrka och hållbarhet. De är mycket motståndskraftiga mot slitage, repor och fläckar, vilket gör de idealiska för välanvända områden såsom kök och badrum. Dessutom är de resistenta mot höga temperaturer, så de kan användas runt spisar och ugnar utan att bli skadat. Keramiska skivor från Nuovo Corso är också lätt att rengöra och underhålla. De har en icke-porös yta som inte absorberar smuts eller bakterier, vilket gör de hygieniska och enkla att hålla rent. En annan stor fördel är att Nuovo Corso har lyckats skapa ytor som är identiska med naturstenar såsom Taj Mahal och Super White. Dessa keramiska skivor ser identiska ut med natursten där de har lyckats få fram djupet samt de olika, beblandade ådringarna.  

Varför välja Nuovo Corso?

Keramiska skivor från Nuovo Corso är ett utmärkt val för alla som söker en högpresterande yta för sitt kök eller badrum. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger en enastående styrka och hållbarhet. Dessutom är de estetiskt tilltalande och efterliknar många exklusiva naturstenar - där du kan skapa den perfekta looken för ditt hem och inredning. Nuovo Corso skapar högpresterande ytor som är idealisk för kök, badrum och andra välanvända områden i hemmet - där de flesta vardagliga aktiviteter håller hus. De keramiska skivorna är tillverkat av högkvalitativa material som ger enastående styrka, hållbarhet och estetik. Dessutom är de lätta att rengöra, hygieniska och miljövänliga, vilket gör de till ett utmärkt val för alla som söker en högkvalitativ yta för sitt hem eller sin fastighet.