• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Quartzforms


Stäng Filtrera
Färg (0/5)
Bänkskivor (0/1)
Nyheter
Stäng Sortera
Visa fler

Quartzforms bänkskivor, hållbart material och elegant utseende

Quartzforms bänkskivor är en populär och eftertraktad produkt för kök och badrum. Tillverkade av högkvalitativt kvartsstenmaterial, kombinerar Quartzforms bänkskivor hållbarhet med en modern och elegant estetik som passar perfekt in i alla hem.

Hållbart material

En av de bästa sakerna med Quartzforms bänkskivor är att de är tillverkade av ett hållbart material. Kvartssten är ett mycket tåligt och hållbart material som inte bara är resistent mot repor och fläckar, utan även mot värme och kemikalier. Detta innebär att du kan använda din Quartzforms bänkskiva i många år framöver utan att behöva oroa dig för att den kommer att bli skadad eller förstörd. Dessutom är Quartzforms bänkskivor tillverkade av återvunnet material, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för köks- och badrumsrenoveringar. Genom att välja Quartzforms bänkskivor för ditt hem bidrar du till att minska avfallet och göra en positiv inverkan på miljön.

Elegant utseende

Utöver deras hållbarhet är Quartzforms bänkskivor också kända för sin eleganta och moderna estetik. Till skillnad från naturlig sten, som kan vara ojämn och ha oregelbundna färger, är Quartzforms bänkskivor tillverkade för att ha en enhetlig och jämn yta. Detta gör att de ser mycket mer eleganta ut och ger ditt kök eller badrum en sofistikerad touch. Quartzforms bänkskivor finns i en mängd olika färger, mönster och ytstrukturer, så att du kan välja den perfekta bänkskivan som passar din personliga smak och stil. Oavsett om du föredrar en diskret och enkel yta eller en mer komplex och dekorativ design, finns det en Quartzforms bänkskiva som passar dina behov och preferenser.  Quartzforms bänkskivor är en fantastisk produkt för kök och badrum, tack vare deras hållbara material och eleganta utseende. Genom att välja Quartzforms bänkskivor för ditt hem kan du vara säker på att du gör en investering som håller länge samtidigt som du gör en positiv inverkan på miljön.

Ett miljövänligt alternativ för köks- och badrumsrenoveringar

Quartzforms är ett ledande företag inom tillverkning av kvartsbaserade ytor för kök och badrum. Men det som skiljer Quartzforms från många andra tillverkare är deras starka engagemang för att bevara miljön.

Återvunnet material

En av Quartzforms prioriteringar är att minska mängden avfall som produceras vid tillverkningen av deras produkter. Därför använder de sig av återvunnet material i så hög grad som möjligt. Kvarts är ett naturligt förekommande material som är resistent mot repor, fläckar och värme, och när det återanvänds minskar det behovet av att bryta mer kvarts. På detta sätt bidrar Quartzforms till att bevara våra naturresurser och reducera den totala mängden avfall som produceras.

Bretonstone - processen

Quartzforms är en kvartskomposit som produceras genom den exklusiva Bretonstone®-processen, vilket ger den enastående egenskaper av mångsidighet, motståndskraft, estetisk dragningskraft, hygien och användarvänligt underhåll som uppskattas av arkitekter, designers och konsumenter över hela världen. Ytor gjorda av Quartzforms® är det ideala komplementet till individuella och kollektiva miljöer och utrymmen där människor utför sina aktiviteter.