• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Kitchens.se - innovativ design av kök och badrum och exklusiva möbler för hemmet

 

 

 

Välkommen till Kitchens.se, vi är ett Stockholmsbaserat företag som brinner för inredningsdesign och service för alla som vill förverkliga sina visioner till drömhemmet.  

Vi erbjuder utvalda efterfrågade varumärken och produkter till hemmet som bänkskivor, vitvaror, golv, möbler och belysning. Kärnan är alltid att erbjuda innovativ design, exklusiv kvalitet och funktionella detaljer. 

Kitchens.se är även en mycket uppskattad återförsäljare av bänkskivor i sten som marmor, granit, kalksten och komposit av högsta kvalitet. Beställ en offert online eller kom in till våra showrom på Sibyllegatan 22 i Stockholm eller Geometrivägen 1 i Kungens Kurva för att träffa oss och se våra material.

 

Från Arkitektstudio till e-handel

Kitchens.se startades som ett arkitektkontor för inredningsdesign som drivs vidare under kitchensbypaul.com. Vi är kända för våra exklusiva och funktionella interiörer som är helt anpassade efter kundens visioner och livsstil. Vi började med kök och nu gör våra arkitekter hela specialdesignade inredningar till våra kunder.

Vi samarbetar med framstående varumärken inom vitvaror, möbler och belysning och har genom lång erfarenhet lärt oss vilka varumärken som leds av högsta kvalitét på design och funktioner. Genom vår e-handel har vi nu möjlighet att erbjuda ett stort urval av utvalda produkter till era hem. 

 

Kundservice och kunskap som högsta prioritet

Kundupplevelsen är alltid vår främsta prioritet och våra kunniga experter kan guida dig till den bästa lösningen för just ditt hem.

Vi är glada att ha så många nöjda kunder och är stolta över våra fina omdömen och högsta betyg på Reco.

 

Nyhetsbrev och exklusiva erbjudanden

Registrera ett konto och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra exklusiva erbjudanden och nyheter.