• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Bänkar & Pallar


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/1)
Typ (0/1)
Sitthöjd (0/1)
Material (0/2)
Färg (0/4)
Stäng Sortera
Visa fler

Bänkar och pallar är praktiska sittplatser

Bänkar och pallar är inte bara praktiska sittplatser utan också en viktig del av inredningen i ditt hem eller trädgård. Hos oss hittar du ett brett utbud av bänkar och pallar i olika stilar och material som passar alla smaker och behov.

Vi erbjuder allt från eleganta och moderna designs till mer traditionella och rustika stilar, med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver en sittplats vid matbordet, vid fotändan av sängen eller i trädgården, så har vi något för dig.

Bänkar och pallar i många designs

Våra bänkar och pallar är också en utmärkt lösning för extra förvaring, då några av våra produkter har inbyggd förvaring under sittytan. Perfekt för att lagra extra filtar, kuddar eller andra saker du vill ha nära till hands.

Vårt sortiment inkluderar också specialdesignade med färgglada mönster och färger som skulle passa i barnrummet eller lekrummet.

Så om du letar efter en ny bänk eller pall för ditt hem så finns det säkert något i vårt sortiment som passar dina behov och din stil.

Pallar och bänkar från Eichholtz och Mambo - Stil och funktionalitet

Pallar och bänkar är inte bara praktiska sittplatser, de kan också vara en viktig del av din inredning. Eichholtz och Mambo är två företag som erbjuder högkvalitativa pallar och bänkar som kombinerar stil och funktionalitet. Här är några av deras mest populära modeller.

Eichholtz

Eichholtz är ett holländskt företag som är känt för sin eleganta och tidlösa design. Deras pallar och bänkar är inget undantag. Här är några av deras mest populära modeller:

Eichholtz Palmer Bench - En modern och sofistikerad bänk med mjuka linjer och en bekväm sittplats. Perfekt för hallen, sovrummet eller vardagsrummet.
Eichholtz Cesare Ottoman - En lyxig och stilren pall med en vadderad sits och en eleganta metallben. En perfekt tillägg till din loungemöbel.
Eichholtz Small Bell Coffee Table - En multifunktionell bänk som även kan användas som ett soffbord. En modern och praktisk lösning för ditt vardagsrum.

Mambo Unlimited Ideas

Mambo Unlimited Ideas är ett portugisiskt företag som är känt för sin kreativa och färgglada design. Deras pallar och bänkar är perfekta för att ge ditt hem en pop av färg och personlighet. Här är några av deras mest populära modeller:

Mambo Unlimited Ideas Ziggy Bench - En modern och färgglad bänk med en geometrisk design. En perfekt tillägg till ditt vardagsrum eller sovrum.
Mambo Unlimited Ideas Hippy Chic Pouf - En rolig och lekfull pall med en mjuk och bekväm sits. En utmärkt tillägg till ditt barnrum eller lekrum.
Mambo Unlimited Ideas Baroque Bench - En elegant och romantisk bänk med en dekadent design. Perfekt för att skapa en lyxig känsla i ditt sovrum eller vardagsrum.