• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Soffbord & vardagsrumsbord


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/2)
Färg (0/11)
Material (0/5)
Stäng Sortera
Varumärke
Färg
Material
Pris
26 produkter
Visa fler

Soffbord till vardagsrummet

Ett soffbord eller vardagsrumsbord är en central möbel i ditt vardagsrum och fungerar som en plats för att ställa kaffekoppen, tända ljus eller för att visa upp dina favoritböcker. Soffbord finns i många olika storlekar, former och material, så det är enkelt att hitta en som passar din personliga stil och inredning.

Rektangulärt, runt eller ovalt soffbord

En vanlig typ av soffbord är det klassiska rektangulära bordet, men det finns också runda, ovala och kvadratiska alternativ att välja mellan. Materialen varierar från trä till glas och metall, och varje material har sina egna fördelar och nackdelar. Träbord ger en varm och naturlig känsla, medan glasbord ger en modern och elegant touch. Metallbord är tåliga och ger en industriell känsla.

Förutom utseendet är det viktigt att tänka på funktionen när du väljer ett soffbord. Om du ofta använder bordet för att äta eller arbeta, kan det vara en bra idé att välja ett bord som är höj- och sänkbart eller har en avtagbar bricka. Om du behöver extra förvaringsutrymme kan du välja ett bord med lådor eller hyllor för att förvara dina tidningar, fjärrkontroller eller andra vardagsrumstillbehör.

Sidobord till vardagsrummet

När det gäller vardagsrumsbord finns det också andra alternativ som sidobord, som är mindre och kan placeras bredvid fåtöljer eller soffor för att skapa extra ytor att ställa saker på. Det finns också konsolbord, som är längre och smalare och kan placeras mot en vägg för att ge extra yta.

Sammanfattningsvis är soffbord och vardagsrumsbord en viktig del av ditt vardagsrum och finns i många olika storlekar, former och material. Tänk på både utseende och funktion när du väljer ett bord som passar din personliga stil och behov. Med ett bra soffbord eller vardagsrumsbord kan du skapa en inbjudande och funktionell atmosfär i ditt hem.