• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Simas


Stäng Filtrera
Färg (0/1)
Badrum (0/2)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Badrum
Nyheter
57 produkter
Visa fler

Traditionell italiensk keramik

Simas är ett italienskt keramikföretag känt för sin högkvalitativa badrumskeramik och inredning. Företaget grundades 1955 och har en lång historia av att producera vackert designade och välgjorda keramiska produkter. Företaget är baserat i Civita Castellana, en region i Italien, känd för sin keramikproduktion. Ceramics of Italy är ett godkännande från Confindustria Ceramica att främja och utveckla det historiska och kulturella produktionsarvet från traditionell italiensk keramik. Därför är Ceramics of Italy en symbol för italiensk utmärkthet, som ges till ett antal utvalda företag, där Simas är en av dem. Simas är specialiserade på att skapa ett brett utbud av badrumskeramik, inklusive handfat, tvättställ, toaletter, bidéer och olika badrumstillbehör. Sima och dess produkterna är kända för sin elegans, uppmärksamhet på detaljer och engagemang för italiensk designestetik, där de kombinerar traditionellt hantverk med modern tillverkningsteknik för att producera keramiska föremål som inte bara är funktionella och praktiska, utan också konstnärliga och stilrena. 

Innovativa designelement och premiummaterial

Simas lägger stor vikt vid design och samarbetar med kända designers för att skapa produkter som inte bara är funktionella utan också visuellt tilltalande. Produkterna består av moderna och innovativa designelement och premiummaterial, inklusive fin keramisk lera, för att garantera hållbarheten och livslängden hos varje produkt. Engagemanget för kvalitet återspeglas i varje tillverkad produkt. Simas varierade utbud av badrumskeramik, gör att du som kund kan välja produkter som passar olika designpreferenser och utrymmeskrav som går att matcha egna unika designvisioner. Företaget är också medvetna om vikten att arbeta, producera och leverera på ett hållbart sätt och använder sig därför av miljövänliga produktionsprocesser och material när det är möjligt.

Certifieringar

I takt med Simas genuina arbete för att främja miljön är de en av de första företagen i distriktet Civita Castellana, Rom, som främjar energibesparing och miljömedvetenhet. Detta genuina arbete för att främja miljön har gjort att de samlat på sig en rad certifieringar som är ett bevis på deras aktiva hållbarhetsarbete.

  • Sedan 1997 är Simas kvalitetscertifierat av UNI ISO 9001:2008.

  • Sedan juni 2006 har Simas fått miljöcertifieringarna: UNI ISO 14001:2004.

  • UNI ISO 9001: 2015 - ISO 9001 är referensstandarden för de som vill utsätta sin produktionsprocess för kvalitetskontroll på ett cykliskt sätt.

  • ISO 14001-certifieringen säkerställer att den certifierade organisationen har ett adekvat ledningssystem för att hålla miljöpåverkan från sin verksamhet under kontroll, och strävar systematiskt efter förbättringar på ett sammanhängande, effektivt och framför allt hållbart sätt.

  • UPC - American National Standard, UPC (Uniform Plumbing Code) är en modellkod utvecklad av IAPMO (International Association of Plumbing and Mechanical Officials), för att reglera installation och inspektion av hydrauliska system för att främja folkhälsa, säkerhet och välbefinnande.

  • EPA (WaterSense High Efficiency Toilets) - Certifiering för USA och Kanada, som uppfyller EPA-kriterierna för att minska vattenförbrukningen och prestanda.

  • Vattenmärke - Certifiering för marknadsföring av produkter i Australien och Nya Zeeland. Produkter som ingår i hydrauliska ledningssystem såsom toaletter, kranar, rör, ventiler, termostatkranar, armaturer etc.