• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Primy


Stäng Filtrera
Färg (0/9)
Kök (0/1)
Badrum (0/4)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Kök
Badrum
Nyheter
225 produkter
Visa fler

Omsorgsfull design och genomarbetad teknik

Svenska Primy skapar unika skandinaviskt designade köks- och badrumsprodukter i minimalistisk stil och högkvalitativt rostfritt stål. Primy formger inredningsdetaljer ur ett skandinaviskt perspektiv med en kombination av modern design och klassisk formgivning med fokus på innovativa tekniker och hållbara material. Med det stora engagemanget för hållbarhet tar Primy ett aktivt miljöansvar genom att använda miljövänliga material och teknologier i sina produkter. De omsorgsfullt utvalda premiummaterialen och den genomarbetade tekniken går igen i den tidlösa formgivningen som blir en hållbar klassiker, år efter år.

Vilka premiummaterial och ytbehandlingar använder Primy?  

Primy använder högkvalitativa och hållbara material tillverkade i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Det moderna och avancerade materialet Physical Vapor Deposition är en innovativ metod för färgning av rostfritt stål genom förångning och jonisering under vakuum. Materialet skapar inte bara en stilren och reptålig yta, utan är också upp till tio gånger hårdare än en lackad produkt. Dessa ytor är utvecklade för inredningsarkitekter som också godkänt materialen, då det är den främsta tekniken som tillför en högkvalitativ finish samtidigt som det förstärker stålets borstade yta. Dessutom gör PVD-tekniken att färgen får ett mer hållbart resultat. PVD passar idealiskt för den moderna industriella interiören men gör sig lika bra som en uppmärksammad detalj i det mer klassiska rummet. Tack vare denna avancerade PVD-teknik erbjuder Primy exklusiva metallfärger och ultramatta industriella nyanser i det rostfria sortimentet som matchar väl ihop och möjliggör en enhetlig stil i hemmet, som tillsammans andas hållbarhet, funktion och form.  

Hur är Primy miljövänliga?

Ett material som går igen i alla Primy-produkter är rostfritt stål som är 100% återvinningsbart. Dessutom är materialet helt fritt från den giftiga tungmetallen och innehåller därför inte heller några skadliga ämnen för varken hälsa eller miljö. Stålets hygieniska egenskaper gör materialet idealiskt för inredning i kök och badrum. Egenskaperna visar sig tydligt genom den släta insidan i blandarna, som förhindrar tillväxt av bakterier och smuts. Men även utsidan av råmaterialet som fungerar effektivt vid rengöring av ytan. Dessa egenskaper bidrar till en hållbarhet på upp till 30 år och är därför det främsta valet för arkitekter, inredare och många andra som värdesätter modern, hållbar och genomarbetad inredningsdesign. 

Hitta din personliga stil med Primy:

En av många långsiktiga ambitioner Primy har är att ge dig som inredare frihet att utveckla och designa dina egna personligt unika miljöer. För att göra detta möjligt, verklighetsanpassar Primy val av färger och material. Med de noga utvalda färgerna som är influerade av råa industrimaterial och som går att hitta i det vardagliga livet, möjliggör Primy en ny syn på design där inredningsmöjligheterna är oändliga. Genom att våga kombinera de industriella färgerna med Primy-produkternas minimalistiska former i en och samma inredningsmiljö, uppstår en naturligt enhetlig stil med en unik touch.