• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Vägguttag


Stäng Filtrera
Pris (/)
Produkttyp (0/2)
Färg (0/9)
Antal uttag (0/2)
Varumärke (0/1)
Stäng Sortera
Produkttyp
Färg
Antal uttag
Varumärke
Pris
87 produkter
Visa fler

Vägguttag

Inspireras och ta del av våra elektriska anslutningar - skapade för att uppfylla dina visuella och funktionella behov. Vi på Kitchens.se har valt att arbeta utifrån design i elektrisk form. Vi vill skapa hemmamiljöer utöver det vanliga och vill att alla våra kunder ska ha den exklusiva möjligheten att ta del av en unik design och kvalitativ teknik. 

Snygga vägguttag: Stil i elektrisk form

Många gånger kan de små detaljerna i inredningen vara den avgörande punkten. Det är de små detaljerna som utgör helheten och skapar den unika atmosfären. Snygga vägguttag är en del av inredningen som kan förbättra estetiken och ge en stilfull touch. Vårt sortiment av snygga vägguttag erbjuder ett brett utbud av designalternativ och finishar för att passa din personliga smak och ditt inredningskoncept. Oavsett om du föredrar modern minimalism eller traditionell elegans - har vi på Kitchens.se vägguttag som garanterat kommer att  komplettera din inredning.

Vägguttag kök

I dagens moderna kök är elektriska apparater oumbärliga för att underlätta matlagning, rengöring och vardagliga sysslor. För att säkerställa en smidig användning av dessa apparater är det viktigt att ha rätt utrustning, inklusive välplacerade och säkra vägguttag. Våra specialanpassade vägguttag kök är utformade för att möta de specifika behoven i köksmiljön. Med våra vägguttag kan du enkelt ansluta dina mixerapparater, kaffebryggare och andra köksenheter på ett säkert sätt. Vår prioritet är att erbjuda uttag med hög säkerhet, så att du kan använda dina apparater med lugnande sinne. Våra vägguttag är även designade för att passa in i kökets design och inredning och finns i olika finishar som gör att de enklare smälter in. Alla våra vägguttag är designade för att synas och utgöra en del av designen - våra vägguttag kommer att bli en snygg inredningsdetalj i ditt kök. 

Franska Modelec 

Modelec är ett franskt varumärke som fokuserar mycket på dagens moderna teknik och användningsområden i kombination med en unik design. Designen som Modelec står bakom erbjuder dig välgjorda, unika och detaljrika vägguttag som smälter in i din inredning utan några konstigheter. Modelec arbetar mycket med en diskret design där även skruvarna är integrerade för att skapa en känsla av exklusivitet och harmoni för ögat. Uttagen finns i olika färger och finishar, såsom borstat stål, blank yta och elegant mässing. Detta gör det möjligt för dig att välja uttag som matchar din färgpalett och skapar en visuell samstämmighet i ditt hem.

Singel och dubbel vägguttag

Singel och dubbel vägguttag är två vanliga varianter av vägguttag som används i hushåll och kommersiella miljöer. Dessa uttag är utformade för att ge elektrisk anslutning på ett bekvämt och effektivt sätt. De har också olika användningsområden samt fördelar beroende på vilket behov du har. Singel vägguttag, som namnet antyder, har ett enda eluttag. Dessa uttag är idealiska för platser där endast en elektrisk enhet behöver anslutas åt gången. Singel vägguttag tar mindre plats på väggen och kan vara mer diskreta i utseendet. Dubbel vägguttag har två eluttag och är utformade för att möjliggöra anslutning av flera enheter samtidigt. Med två uttag kan du ansluta flera enheter samtidigt, vilket är idealiskt i kök, vardagsrum, kontor och andra utrymmen där flera elektroniska enheter används.

USB Uttag: Anslutning i en smidig beröring

I dagens digitala samhälle är USB-uttag en viktig komponent i hemmet och kontoret. Vårt urval av USB-uttag är utformat för att göra din teknik mer tillgänglig och smidig. Dessa uttag gör det enkelt att ladda dina enheter, ansluta till datorer och elektronik, och skapa en ansluten och effektiv miljö. Våra USB-uttag stöder snabbladdningsteknik för att ge dig en snabb och effektiv laddning av dina enheter. Du behöver inte längre vänta länge på att dina enheter ska vara redo att användas.

Mångsidig anslutning

Våra USB-uttag erbjuder mångsidiga anslutningsmöjligheter, såsom vanliga USB-portar och dubbla USB-portar - så att du kan ansluta en mängd olika enheter med enkelhet.

Säkra vägguttag kök

På Kitchens.se vet vi att köket är en plats för både kreativitet och praktisk användning. I köket spelar elektriska apparater en viktig roll i vardagen. Därför har vi prioriterat säkerheten i vårt urval av vägguttag. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du väljer uttag som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för köket.

Skydd mot överhettning

Våra vägguttag är utrustade med avancerade mekanismer som skyddar mot överhettning. Det innebär att även om du använder flera apparater samtidigt, kan du lita på att våra uttag bibehåller en säker temperatur och undviker överbelastning.