• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Strömbrytare


Stäng Filtrera
Pris (/)
Antal strömbrytare (0/2)
Färg (0/9)
Dimbar (0/2)
Växeltyp (0/2)
Strömbrytartyp (0/2)
Frontmontering (0/2)
Varumärke (0/1)
Stäng Sortera
Antal strömbrytare
Färg
Dimbar
Växeltyp
Strömbrytartyp
Frontmontering
Varumärke
Pris
67 produkter
Visa fler

Eleganta strömbrytare i premiumkvalitet

Välkommen till vår samling av strömbrytare där stil, säkerhet och prestanda går hand i hand. Vi på Kitchens.se strävar alltid efter att hitta unika och exklusiva designdetaljer utöver det vanliga. Vi vill att alla våra kunder ska kunna skapa en inredning som ska hålla i generationer och ser alltid till att det vi säljer ska vara tidlöst. Vi vet att det är detaljerna som utgör helheten i varje design - därför vet vi också att belysningen är en av de största faktorerna till en lyckad inredning. Varje beslysing kräver en strömbrytare och vi har därför valt att arbeta med strömbrytare utöver det vanliga. Vi på Kitchens.se arbetar med bland annat franska, skräddarsydda strömbrytare - där du själv bestämmer hur din produkt ska se ut. Välj yta, finish, välj minimalism eller klassiskt - hos oss finns inga begränsningar! 

Pålitlig prestanda

Vi på Kitchens.se förstår vikten av att ha strömbrytare som fungerar felfritt varje gång. Våra produkter är tillverkade med den senaste teknologin och har rigorösa tester för att säkerställa en pålitlig prestanda. Hos oss kommer säkerheten först och din säkerhet är vår prioritet - därför ser vi till att du kan skydda ditt hem med våra säkra strömbrytare. Våra strömbrytare är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner som ger dig trygghet i ditt hem. Oavsett om du behöver en enkel strömbrytare eller en smart lösning som anpassar sig efter din livstil, finns det alternativ för dina behov.

Dubbelströmbrytare

Dubbelströmbrytare är en praktisk lösning för att styra två separata ljuskällor eller elektriska apparater från en och samma plats. Med två knappar eller vippar kan du enkelt slå av och på belysning eller andra elektriska enheter individuellt - vilket ger dig maximal kontroll över din hemmamiljö. Dubbelströmbrytare är särskilt användbara i områden där du vill ha flexibilitet och anpassad belysning eller när två enheter behöver styras separat.

Dimmerströmbrytare

Dimmerströmbrytare är en fantastisk innovation som ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan i rummet enligt dina preferenser. Med en dimmerströmbrytare kan du skapa olika atmosfärer i din hemmamiljö, oavsett om det är för att skapa en mysig stämning, arbetsbelysning eller ett intensivt ljus för specifika aktiviteter. Dimmerströmbrytare ger dig full kontroll över belysningen och är ett perfekt val för att anpassa ljuset efter tid på dagen och stämningen i rummet.

Olika knappar för strömbrytare

Strömbrytarens knappar är inte bara praktiska utan också en möjlighet att lägga till en unik stil till din inredning. Du kan välja mellan olika typer av knappar och vippor för att anpassa strömbrytarna efter dina önskemål. Knapparnas design och materialval kan också påverka helhetsintrycket. Oavsett om du föredrar en ren och enkel stil eller en mer dekorativ och elegant design, kan du välja knappar som smälter samman med din inredning och ger ditt hem den önskade estetiken.

Dubbelströmbrytare ger dig dubbelt så mycket kontroll, dimmerströmbrytare ger dig flexibilitet i belysningen, och olika knappar låter dig anpassa din strömbrytare till din stil och funktionella behov. Utforska vårt sortiment av dessa olika strömbrytare och knappalternativ för att hitta de perfekta komponenterna för ditt hem!

Hållbara och miljövänliga strömbrytare

Gör din del för miljön med våra energieffektiva strömbrytare. Vi tar hållbarhet på allvar. Utforska våra energieffektiva alternativ som hjälper dig att minska din klimatpåverkan. Hos oss får du mer än bara strömbrytare. Du får produkter som förenar estetik och funktion, prestanda och pålitlighet. Lita på oss för din belysningskontroll och elektriska behov. Utforska vårt sortiment och ta ditt hem eller komersiella miljö till nästa nivå med våra strömbrytare i världsklass.

Kvalitet och design

Våra strömbrytare är tillverkade med fokus på hög kvalitet och design. Oavsett om du söker strömbrytare med dimmerknapp för att skapa en mysig stämning eller strömbrytare i mässing för att lyfta din inredning - har vi de perfekta lösningarna. Utforska vår kollektion och låt våra strömbrytare vara en integrerad del av din heminredning.