• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Kyl & Frys


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/2)
Produkttyp (0/3)
Montering (0/2)
Bredd (0/19)
Höjd (0/6)
Energiklass (0/7)
Nischhöjd (0/3)
Nischbredd (0/5)
Färg (0/4)
Funktioner (0/2)
Utförande (0/3)
Stäng Sortera
Varumärke
Produkttyp
Montering
Bredd
Höjd
Energiklass
Nischhöjd
Nischbredd
Färg
Funktioner
Utförande
Pris
97 produkter
Visa fler

Kyl- & Frys från utvalda varumärken med bäst design och kvalitet

Låt dig inspireras av det stora utbudet av stilsäkra multifunktionella kyl- & frysar som faktiskt förhöjer upplevelsen i ditt kök, hemmets hjärta är trots allt köket. Vi har ett noga utvalt utbud av varumärken med den mest efterfrågade designen och de bästa funktionerna inom både kyl & frysar på marknaden.

Energiförbrukning

Energiförbrukning och energiklass på kyl- och frys kan vara bra att ha koll på. Eftersom din kyl och frys hela tiden står på och drar el kan det vara smart att kolla upp dom olika energiförbrukningarna och energiklasserna. För att spara el och pengar rekommenderas vi att du väljer en energisnål modell som är märkt med A+++. Fråga gärna våra kunniga experter om hjälp för att välja rätt modell.

Kombinerade kyl-frysar  

Undrar du vilken kyl- och frys som har rätt funktioner och design för just ditt kök? Det finns fyra olika kombinationer av en kombinerad kyl-frys, det finns: Side-by-side, kylskåp med frysfack, integrerade kyl och frysskåp och fristående kyl och frysskåp. Alla har sina egna fördelar och finesser. Idag erbjuder de flesta varumärken flera olika modeller med olika typer av inredning, färger, storlekar och smarta funktioner. Det kan vara allt från flexibla förvaringar till specialfunktioner som integrerade is- och vattendispenser och BioFresh-teknologin. Med BioFresh-teknologin hålls matvarorna fräscha en längre tid, när de förvaras vid en konstant temperatur nära 0°C, med konstant återcirkulerad kalluft vid den korrekta luftfuktigheten bevaras näringsämnen så som vitaminer och mineraler.

Tillräckligt med utrymme

Mycket handlar om utrymme när det kommer till kyl och frys, hur mycket kylutrymme behöver du och hur mycket frysutrymme behöver du? En kombinerad kyl och frys är praktiskt för dig som vill samla två viktiga funktioner på ett litet utrymme, vi erbjuder dig ett brett utbud kombiskåp av stora och välkända varumärken som Smeg, Miele, Bertazzoni och Siemens.

För att vara säker på att din kombinerade kyl- och frys passar in behöver du mäta utrymmet där du ska ha ditt skåp, om det ska vara inbyggt behöver du tänka på att det behövs ett par centimeter extra för att du ska kunna öppna dörren och för luftcirkulationen.

Vilken avfrostning passar dig?

Med en frostfri frys sparar du tid och kraft, frysar med manuell avfrostning ligger ofta lite lägre i pris. En frostfri frys har en uppvärmningsfunktion som då och då värmer upp avdunstaren och med det gjort så frostas avdunstaren av kontinuerligt. Ett ventilationssystem är igång så att luften hela tiden är i rörelse vilket i sin tur motverkar isbildningar på väggar och matvaror.

Har du frågor kring kyl- och frysar är du välkommen att kontakta oss på Kitchens.se.