• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Chevron 600x92 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Shade

1 388 kr/kvm
{{ price }}

Höj din golvinredning med Cabbanis skräddarsydda, franska Chevronparkett. Skapa ett tidlöst, dynamiskt mönster med rörelse och liv för en fantastisk atmosfär. Cabbanis Chevronparkett i färgen Shade har en naturligt oljad yta som ger ditt golv både vackert utseende och hållbarhet. Oljebehandlingen framhäver träets naturliga skönhet och unika nyanser samt skyddar det mot slitage. Färgen Shade präglas av en ljus, varm nyans med gul/beige undertoner. Varje golvstav är noggrant utvald och tillverkad för att skapa det klassiska Chevronmönstret, vilket ger en exklusiv känsla till varje rum. Satsa på både stil och hållbarhet med Cabbanis Chevronparkett i oljad yta. Låt ditt golv bli en konstnärlig inramning i ditt hem.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Chevronparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 600x92 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fransk Chevron installation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Cabbanis passion för att skapa exceptionella golv med fokus på precisa detaljer och kvalitet gör dessa parkettgolv till det ultimata valet för dig som söker det perfekta golvet. Chevronmönstrets elegans möter oljans naturliga finish, vilket resulterar i ett golv som är både funktionellt och konstnärligt tilltalande.

  Chevronmönstret är en tidlös klassiker och symbol för sofistikation. Inspirerat av formen på en trädgren, skapar det en optisk dynamik och en känsla av rörelse i rummet. Cabbanis Chevronparkett i färgen Shade är noggrant utformat för att skapa detta eleganta mönster. Varje bräda är producerad med precision för att framhäva skönheten i mönstret.

  Den oljade ytan ger träet en naturlig och levande karaktär samtidigt som den skyddar det mot slitage. Oljan låter träet andas och förstärker dess egna egenskaper, vilket skapar ett vackert patinerat utseende över tiden. En annan fördel med Cabbanis Chevronparkett i oljad yta är dess enkelhet när det gäller underhåll. Du behöver inte oroa dig för komplicerade rengöringsrutiner eller regelbunden behandling. Den oljade ytan gör att smuts och fläckar inte tränger in i träet så lätt, vilket gör rengöringen till en enkel uppgift.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.  

  Tänk på att Cabbanis parkettgolv är gjort av naturligt trä – ett material som sväller och krymper beroende på hur inomhusklimatet förändras. Golvet ska läggas flytande, vilket innebär att golvet inte spikas fast i underlaget. När du lägger ett flytande golv ska du lämna ett mellanrum mellan golvet och väggarna så att det finns utrymme för golvet att svälla. Mellanrummet kallas rörelsefog och bör vara minst 8-10 mm runt hela rummet. Golvet måste ha möjlighet att svälla även vid trösklar, dörrkarmar, trappor och i skarven mot andra golv, det vill säga det får inte låsas fast – så även här behövs det rörelsefogar. Dölj därefter rörelsefogen med en list eller sockel.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden.

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6 mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Chevron utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Chevron med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller olja golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Chevronparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 600x92 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fransk Chevron installation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.