• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Designer 1940x194 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Shade

1 635 kr/kvm
{{ price }}

Uppgradera ditt hem och din inredning med en touch av naturlig, fransk enstavsparkett med oljad yta. Med Cabbanis enstavsparkett Designer i måtten 940 x 194 mm skapar du snabbt en helhetsupplevelse som kommer att sätta den sista pusselbiten i ditt hem. Varje golvstav är ett konstverk i sig, där träets naturliga ådringar och nyanser förhöjs av den vackert oljade ytan. Färgen Shade har en inbjudande nyans med sin naturligt ljusa bas och diskreta toner av gult och beige. Dessutom skapar varje golvstav linjer som visuellt expanderar rummet, som ger en känsla av rörelse och energi som ger liv åt varje hörn. Det oljade skyddet på ytan är som en osynlig sköld, vilken kommer att bevara träets utseende under lång tid framöver. Varje steg på detta golv blir en resa genom naturens underverk, där varje golvstav berättar sin egen historia och skapar en unik atmosfär i ditt hem. Med Cabbanis Designer enstavsparkett väljer du inte bara ett golv, du investerar i en levande konstnärlig palett som kommer att göra ditt hem till en oas av elegans och stil.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Enstavsparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 940x194 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell parkettinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Cabbanis enstavsparkett Designer är ett kärleksfullt hantverk där varje golvstav är skräddarsydd och producerad utifrån din order. Tänk dig ett golv där varje bräda är en bred och lång trästav, vars naturliga skönhet får utrymme att stråla. Cabbanis enstavsparkett i Designer är ett exempel på detta. Varje bräda är omsorgsfullt utformad för att framhäva träets karaktär – dess ådringar, nyanser och textur. Det är som att ha naturen själv under dina fötter. Cabbanis Designer är en helhet, en förening av stil och funktionalitet. Den ger en känsla av rymd och kontinuitet i ditt hem. Linjerna som skapas när brädorna läggs i följd ger en känsla av rörelse och energi - som om ditt golv andas. Det är som att gå på konst. 

  I rustika inredningar kan enstavsparkett i naturliga trätoner skapa en varm och inbjudande atmosfär. Träets naturliga ådring och struktur kommer till sin rätt och ger rummet en organisk känsla. Detta passar väl ihop med andra naturmaterial som sten och textil, skapar en harmonisk och jordnära helhet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.

  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6 mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Designer utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Designer med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Enstavsparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 940x194 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell parkettinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.