• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 610x92 mm Lackad 14 mm - Rustic Light/Silk

1 605 kr/kvm
{{ price }}

Med sitt vackra fiskbensmönster och lackade yta skapar Cabbanis fiskbensparkett i färgen Silk, en atmosfär av exklusivitet och historia. Färgen Silk är en mjuk och förtrollande nyans som ger ditt hem en känsla av lugn och harmoni. Den ljusa tonen ger rummet en öppen och luftig miljö samtidigt som den bevarar varje trästavs naturliga karaktär med varma toner. Varje bräda är noga utformad för att maximera träets utstrålning och skapa en enhetlig, harmonisk yta. Den lackade ytan skyddar golvet mot vardagens påfrestningar. Den gör också underhållet enkelt och låter dig njuta av golvet under lång tid framöver utan oro för slitage. Fiskbensmönstret i Cabbanis fiskbensparkett skapar visuella linjer som ger rummet en rymd av rörelse. Ge ditt hem vad det förtjänar - en golvupplevelse utöver det vanliga!

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 610x92 mm
  Yta Lackad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Ljusbrun
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Fiskbensparkett har överlevt århundraden och förblir lika imponerande och relevant i dagens moderna inredning som den var i eleganta salonger och kungliga palats från förr. Historien om fiskbensparkett tar oss tillbaka till en tid då denna unika design endast kunde ses i de mest prestigefyllda miljöerna som kungliga palats och slott. Fram till 1900-talet var detta mönster en symbol för överlägsenhet och klass. Men under 1900-talet skedde en renässans för fiskbensparketten när modern teknik och produktionsteknik gjorde den tillgänglig för en bredare publik. Det tidigare exklusiva golvet blev tillgängligt för fler, nu kunde fler människor än någonsin njuta av den inbjudande värmen och elegansen som fiskbensparketten för med sig.

  När du går på ett golv med fiskbensparkett känner du omedelbart känslan av historia och tradition under dina fötter. Mönstret skapar en känsla av rörelse och struktur i rummet, samtidigt som det behåller en harmonisk balans. Det är som att naturens skönhet flyttar in i ditt hem, där träets ådringar och nyanser blir en del av rummets egen historia.

  Fiskbensparkett, eller "Parquet de Versailles", är en symbol för elegans och hantverk. Dess historia är sammanflätad med utvecklingen av träbearbetning och design genom åren. Det karakteristiska fiskbensmönstret skapas genom att arrangera träbrädor i vinklar på 45 grader, och detta konstnärliga arrangemang ger ditt golv en dynamisk karaktär och fångar uppmärksamheten direkt när du kliver in i rummet. Fiskbensparkett är en hyllning till tradition, hantverk och skönhet – en design som aldrig kommer att gå ur tiden.

  Cabbanis fiskbensparkett med lackad yta har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar. Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

  Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

  Select: Trästavarna har inga kvistar

  Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

  • PEFC certifierat 
  • SCS certifierat 
  • FSC certifierat 
  • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
  • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
  • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
  • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
  • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
  • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
  • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 610x92 mm
Yta Lackad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Ljusbrun
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.