• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Inbyggnadsugn, ångugn, micro och kombiugnar


Stäng Filtrera
Pris (/)
Produkttyp (0/7)
Varumärke (0/4)
Funktioner (0/6)
Rengöringsprogram (0/3)
Energiklass (0/2)
Färg (0/4)
Höjd (0/2)
Bredd (0/3)
Utförande (0/2)
Betjäning (0/2)
Montering (0/1)
Placering av display (0/2)
Stäng Sortera
Produkttyp
Varumärke
Funktioner
Rengöringsprogram
Energiklass
Färg
Höjd
Bredd
Utförande
Betjäning
Montering
Placering av display
Pris
219 produkter
Visa fler

Stort utbud av ugnar från ledande varumärken med bästa design och kvalitet

Gaggenau och Bertazzoni är några av våra väl utvalda varumärken som erbjuder allt ifrån basmodeller till mer avancerade funktioner. Vi har valt ut olika varianter såsom integrerade ugnar, varmluftsugnar, kombinationsugnar och traditionella ugnar. Vi på Kitchens.se har ett stort sortiment av ugnar så att du kan hitta den ugn som passar dig och din matlagning bäst. 

Några fördelar med en inbyggnadsugn;

  • Stilren design– En inbyggnadsugn uppfattas ofta som ett snyggare och mer stilrent alternativ. Inbyggnadsugnen installeras i köksstommen och smälter därigenom in i övriga köksinredningen. 
  • Ergonomiskt användande – Att installera ugnen i den höjd du önskar gör att du slipper böja dig eller huka ner varje gång du ska öppna ugnsluckan. 
  • Bättre placering – Du kan ha din ugn och spis placerade på olika platser i köket. Du kanske vill ha spisen installerad på köksön och ugnen mot väggen? Med vårt sortiment kan du enkelt skilja på ugnens och spisens platser i köket. 

Energi och miljöpåverkan

Ju större ugn du har ju mer energi kommer den att förbruka. Att hålla koll på energisnåla produkter är inte allt lätt – därför tänker vi att vi ska hjälpa till så gott vi kan. Genom att lära sig att skalan löper från A+++ till D, A+++ är den bästa och mest energisnåla medan D hamnar på andra sidan av skalan. Det flesta ugnar ligger idag mellan A och A+++ men det kan fortfarande vara bra att vara medveten om vilken klass den ugnen man köper ligger på. Genom att ha koll på detta kan man enkelt spara både pengar på elräkningen och på miljön.

Självrengörande ugnar

Idag är det flesta ugnar självrengörande vilket innebär att det finns ett förinställt program som gör att ugnen sköter rengöringen åt dig.

Pyrolysrengöring - rengöringsprogram med hög värme

Pyrolys är ett rengöringsprogram som du startar efter du använt ugnen. Ugnen hettar då upp sig till 500 grader vilket får fetter och matrester att brännas till aska. När rengöringsprogrammet är klart efter ca tre timmar låter du ugnen svalna i 30 minuter innan du kan ta en fuktig trasa och torka av askan.

Katalysrengöring - fettabsorberande paneler

En katalysugn har absorberande paneler som fångar upp fett, matrester och annan smuts. Ugnen måste hettas upp till 200 grader i minst en timme för att rengöringen ska vara fulländad. När rengöringsprogrammet är klart kan du enkelt torka med en fuktad trasa. Det kan skilja hur stor del av katalysugnar som är klädd av den speciella emaljen vilket avgör hur stora ytor som rengörs, i vissa ugnar är det endast på bakväggen och på andra är det även på sidoväggarna.

 

Micro

På endast några minuter kan du tina och värma din mat - med en micro kan din matlagning gå mycket snabbare. Vi på Kitchens.se erbjuder dig olika funktioner såsom varmhållning, grill, crisp och ångkokning. 

Inbyggd eller fristående - vilken passar dig? 

Vissa modeller är anpassade för att vara inbyggda. Det du behöver tänka på när du väljer en sådan modell är att ha köksstommar som inkluderar plats för den integrerade micron. Det är även viktigt att måtten på din micro stämmer överens med platsen där du vill ha micron installerad. En fristående micro är mer synlig och framställs som en enskild enhet i köket. Utifrån vårt fantastiska sortiment är vi övertygade om att du kommer hitta en inbygd eller fristående micro som passar in i din övriga köksinredning. 

Energimärkning 

De flesta av oss använder oftast micro för att tina eller värma upp mat. Hur snabbt din mat kan tina beror delvis på hur hög effekt du väljer samt vilken watt den har. Effekten på micron mäts i watt, för att få en så effektiv micro som möjligt behöver du kika på maximal watt effekt under specifikationerna.

Noga utvalt sortiment

I vårt noga utvalda sortiment av micron hittar du olika modeller och funktioner. Vi erbjuder funktioner såsom ångkokning och grillfunktion. Du kan också välja mellan att ha touchkontroll eller vred. När det kommer till utseendet av din micro erbjuder vi alla möjliga färger, utseenden och storlekar.