• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Sidobord Jean Svart/Vit marmor 60cm

16 349 kr
{{ price }}

Mambo Unlimited Ideas sidobord Jean är den ultimata inredningsdetaljen till ditt hem. Bordet är handtillverkat och designat i norra Portugal. Mambo använder sig av lokal expertis och material för att skapa innovativa och unika möbler och designprodukter. Sidobordet Jean har en toppskiva och ett mittenrede som består av den spanska marmorstenen Nero Marquina. Den massiva basen är tillverkad av den vita, portugisiska marmorstenen Estremoz. Kombinationen av de två marmorsorterna, skapar en harmonisk och elegant estetik som skiljer sig från traditionella möbler och ger en lyxig touch till vilket rum som helst.

Leveranstid: 9-10 veckor
 • Exklusivt hos Kitchens.se
 • Portugisisk design
 • Hög kvalitet
 • Specifikation
  Produkttyp Sidebord
  Höjd 52 cm
  Ø 60 cm
  Vikt 91 kg
  Material Marmor
  Varumärke Mambo
 • Beskrivning

  Mambo Unlimited Ideas sidobord Jean är handtillverkat och designat i Portugal. Toppskivan och mittenredet är tillverkade av den spanska marmorn Nero Marquina som har fängslande och graciösa, vita ådringar, vilka kombinerar den massiva basen i vit Estremoz marmor. Detta sidobord är det perfekta valet för någon som vill ha en sofistikerad och tidlös möbel i sitt hem. En av de största fördelarna med sidobordet Jean är dess unika utseende. Den kombinerade användningen av två olika marmorsorter, skapar en harmonisk och elegant estetik som skiljer sig från traditionella möbler och ger en lyxig touch till vilket rum som helst. Varje sidobord har sin egen, individuella karaktär, med unika färg- och mönstervariationer som gör det till en unik och originell möbel. Marmorsorterna som har använts i tillverkningen av detta bord är kända för sin höga kvalitet och tålighet, vilket betyder att detta sidobord kommer att hålla i många år framöver. Sidobordet är också en mångsidig möbel, perfekt för att ställa ut prydnadsföremål, böcker, lampor eller andra dekorationer. Om du letar efter en lyxig och elegant inredningsdetalj som kan höja estetiken i ditt hem och som kommer att hålla i många år framöver, är Mambos sidobord Jean i Nero Marquina och Estremoz marmor det perfekta valet. Investera i en idag och njut av dess elegans och funktionalitet i många år framöver.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Mambo Unlimited Ideas är ett portugisiskt varumärke som skapar fantastiska möbler av hög kvalitet. Designteamet bakom varumärket skapar möbler som bord, soffor, fåtöljer och stolar i modern design med traditionella portugisiska material och handgjorda tekniker. 

  Mambo Unlimited Ideas produkter säljs exklusivt på Kitchens.se i Sverige.

Specifikation
Produkttyp Sidebord
Höjd 52 cm
Ø 60 cm
Vikt 91 kg
Material Marmor
Varumärke Mambo
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.