• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 610x92 mm Lackad 14 mm - Rustic Light/Mineral

1 605 kr/kvm
{{ price }}

Förnya ditt hem med Cabbanis lackade fiskbensparkett i nyansen Mineral. Färgen Mineral präglas av en lugn, ljus nyans med gråa inslag - som skapar en harmonisk atmosfär i vilket rum det än läggs. Den diskret, lackade ytan skapar en dynamisk miljö i varje rum, vilket gör det till ett mångsidigt komplement till olika inredningsstilar. Varje golvstav är noga utvald och omsorgsfullt utformad för att skapa det ikoniska fiskbensmönstret. Mönstret ger en unik karaktär och skapar en känsla av rörelse och elegans. Lyft fram din inredning med Cabbanis fiskbensparkett i Mineral, där varje steg blir en dans på historia och hantverk.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 610x92 mm
  Yta Lackad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Ljusbrun
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Fiskbensparkett är en historiskt beprövad design som har överlevt tidens påfrestningar. Den för tankarna till eleganta salonger och herrgårdar från förr, men är lika relevant och imponerande i dagens moderna inredning. Den unika utformningen av fiskbensmönstret ger rummet en känsla av tradition, klass och en historia. Innan 1900-talet kunde man enbart se fiskbensparkett i kungliga palats och slott. Under 1900-talet genomgick fiskbensparketten en renässans och dess popularitet återupplivades. Modern teknik och produktionsteknik möjliggjorde en bredare tillgänglighet vilket gjorde att fler människor kunde njuta av fiskbensparkett i sina egna hem. När du kliver in i ett rum med fiskbensparkett under fötterna känner du omedelbart den inbjudande värmen och elegansen. Mönstret ger en känsla av rörelse och struktur till rummet, samtidigt som det bevarar en harmonisk balans. Det är som att naturens skönhet flyttar in i ditt hem, där träets ådringar och nyanser blir en del av rummets egen historia.

  Fiskbensparkett, eller "Parquet de Versailles",  är en symbol för elegans och hantverk. Dess historia går hand i hand med utvecklingen av träbearbetning och design genom åren. Mönstret bildas genom att arrangera träbrädor i vinklar på 45 grader, vilket skapar det karakteristiska fiskbensmönstret. Denna konstnärliga utformning ger ditt golv en dynamisk karaktär och fångar uppmärksamheten direkt när du kliver in i rummet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.
  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs.     

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 610x92 mm
Yta Lackad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Ljusbrun
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.