• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 610x92 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Snow

1 338 kr/kvm
{{ price }}

Ta del av Cabbanis franska fiskbensparkett med oljad yta i färgen Snow. Med fiskbensparkettens klassiska och charmiga design skapar detta golv en unik atmosfär i ditt hem. Fiskbensmönstret skapar en visuell estetik och en känsla av rymd och rörelse i varje rum. Varje golvstav är omsorgsfullt utvald och skräddarsydd för att skapa det karakteristiska mönstret, vilket ger ditt golv en unik och tilltalande karaktär. Färgen Snow erbjuder en ljus och inbjudande nyans med subtila inslag av vitt och beige, vilket skapar en harmonisk och lugn atmosfär. Dess oljade yta ger en djup och naturlig glans samtidigt som den skyddar träet mot vardagens påfrestningar. Låt ditt golv bli konversationens mittpunkt och låt det berätta historien om din unika smak och personlighet. Skapa en atmosfär av tidlös historia i ditt hem med detta vackra, franska fiskbensgolv.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 610x92 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Fiskbensparkett är en tidlös golvdesign som bär på en historia av elegans och stil. Karakteristiskt för dess utseende är mönstret som påminner om fiskbensstrukturen. Trästavarna placeras i exakta vinklar på 45 grader gentemot varandra, skapandes detta eleganta och ikoniska mönster. Traditionellt förknippades fiskbensparkett med äldre byggnader, herrgårdar och palats. Men med moderna inredningstrender har detta mönster återfunnit popularitet och blivit en eftertraktad stil i moderna hem. Det skapar en visuell symmetri och geometri som ger en unik elegans till golvet.

  Cabbanis erbjuder fiskbensparkett med en oljad yta i färgen Shade. Den subtila skuggningen i nyansen Shade ger en mjuk, lugnande känsla till ditt golv, med diskreta greiga inslag som adderar en touch av modernitet.

  Cabbanis oljade yta har en estetisk och funktionell roll. Den förhöjer träets naturliga skönhet genom att framhäva nyanser och ådringar - den fungerar också som ett skydd mot vardagens påfrestningar. Med Cabbanis fiskbensparkett i färgen Shade väljer du inte bara en golvstil, du investerar även i ett konstverk som kommer att pryda ditt hem och berätta en historia om tidlös elegans. 

  Cabbanis fiskbensparkett med oljad yta har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar. Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 610x92 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.