• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 710x124 mm Lackad 14 mm - Rustic Light/Littoral

1 635 kr/kvm
{{ price }}

Utforska Cabbanis franska fiskbensparkett i större dimensioner! Denna fantastiska, skräddarsydda parkett passar utmärkt i större utrymmen med öppna ytor. Med generösa dimensioner på 710 x 124 mm blir varje golvbräda en konstnärlig palett som skapar harmoni och rymd i ditt hem. Fiskbensparkett är känt för sitt karakteristiska fiskbensmönster där trästavarna möts i vinklar, skapandes en unik symmetri och visuell struktur. I färgen Littoral framträder detta mönster på ett förtrollande sätt med nyanser av djupa och ljusbruna toner som smälter samman i en perfekt harmoni. Detta skapar en tidlös atmosfär i varje rum, oavsett din inredningsstil. Den lackade ytan på Cabbanis fiskbensparkett i Littoral fungerar som en skyddsbarriär, vilken skyddar golvets yttre mot vardagens påfrestningar. Den lackade ytan ger också en diskret glans som höjer fram träets naturliga skönhet och låter varje bräda skina med sin unika karaktär. Välkommen till en värld där ditt golv blir en konstnärlig historia som omfamnar både tradition och modernitet.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 710x124 mm
  Yta Lackad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Ljusbrun
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Cabbanis introducerar fransk fiskbensparkett i större dimensioner. Golvstavarna i denna serie har måtten 710 x 124 mm och skapar genast en imponerande och unik visuell dimension till träets utseende. Det karakteristiska fiskbensmönstret, som bildas när trästavarna placeras i vinklar mot varandra, skapar en synbar effekt som förstärker träets naturliga skönhet. Det stora formatet av dessa golvstavar tillåter träets ådringar, nyanser och textur att framträda på ett mer utmärkande sätt. Varje golvstav blir som en konstnärlig canvas där träets unika karaktär kan blomma ut fullständigt. Den breda och långa ytan av varje golvstav skapar möjligheter för en djupare upplevelse av träets struktur och dess skiftande färger. Det ger en geometriskt tilltalande symmetri som balanserar och förhöjer träets skönhet. Detta mönster skapar en känsla av rörelse och energi i rummet, tillförande en dimension av livlighet och dynamik som är unik för fiskbensparkett.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.
  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs.
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 710x124 mm
Yta Lackad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Ljusbrun
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.