• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 710x124 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Polar

1 363 kr/kvm
{{ price }}

Ta del av Cabbanis franska fiskbensparkett i imponerande måtten 710 x 124 mm, med en oljad yta i färgen Polar. Denna fiskbensparkett är en exklusiv inredningslösning som fångar uppmärksamheten och höjer estetiken i ditt hem till en ny nivå. Den större dimensionen, 710 x 124 mm, ger en imponerande synvinkel på det klassiska fiskbensmönstret. Varje bräda blir som en konstnärlig duk där träets naturliga skönhet och ådringar framhävs på ett förtrollande sätt. Det generösa måttet ger en känsla av rymlighet och elegans till rummet, och varje bräda är noga utvald och omsorgsfullt utformad för att skapa den perfekta harmonin i mönstret. Färgen Polar förstärker den naturliga skönheten med sina ljusa och inbjudande nyanser. De subtila tonerna av vitt och beige skapar en fräsch och luftig atmosfär som lyser upp rummet och ger det en tidlös karaktär. Det är som att ta in den fridfulla skönheten från nordliga landskap direkt in i ditt hem. Den oljade ytan fungerar som en skyddsbarriär som bevarar träets skönhet över tid. Det är en investering som varar, där varje steg på detta vackra golv blir en resa genom en tidlös historia av elegans och stil.


Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 710x124 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Fiskbensmönstret skapar en känsla av symmetri och ordning, vilket gör det till en populär design för både moderna och klassiska heminredningar. Cabbani introducerar fiskbensparkett i större dimensioner där upplevelsen uppgraderas och där träets naturliga charm framträder ännu mer. Cabbanis fiskbensparkett med oljad yta är uppskattad för sin hållbarhet och estetiska utstrålning. Träet i fiskbensparketten åldras på ett vackert sätt och utvecklar en patina som förbättrar dess estetik över tiden. Dess robusta natur gör att det kan stå emot slitage och förblir vackert under många år framöver.

  Fiskbensparkett, eller "Parquet de Versailles" som det även kallas, har en lång och fascinerande historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Detta vackra golv är en symbol för elegans och hantverk. Dess historia går hand i hand med utvecklingen av träbearbetning och design genom åren. Mönstret bildas genom att arrangera träbrädor i vinklar på 45 grader, vilket skapar det karakteristiska fiskbensmönstret. Denna konstnärliga utformning ger ditt golv en dynamisk karaktär och fångar uppmärksamheten direkt när du kliver in i rummet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.
  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 

     
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 710x124 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.