• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 710x124 mm Oljad 10 mm - Select/Shade

1 395 kr/kvm
{{ price }}

Decospan introducerar Cabbanis franska fiskbensparkett i dimensionerna 710x124 mm. Golvstavarna kommer med en oljad yta i färgen Shade. Denna fiskbensparkett är en förtrollande golvlösning som förenar både stil och funktionalitet. Cabbanis fiskbensparkett är utformad med större golvstavar för att passa moderna utrymmen och skapa en imponerande visuell effekt. Fiskbensmönstret är karakteristiskt för denna typ av parkett, där trästavarna är arrangerade i vinklar på 45 grader mot varandra, vilket skapar linjer som liknar fiskbensben och ger en känsla av symmetri och elegans till golvet. Färgen Shade erbjuder en sofistikerad palett med ljusbruna nyanser och diskreta, gråa inslag. Denna färgsättning smälter sömlöst in i olika inredningsstilar och skapar en tidlös atmosfär i varje rum. Den oljade ytan fungerar som ett skydd mot vardagens slitage och förhöjer även träets naturliga skönhet. Oljan ger en diskret glans till varje bräda, vilket gör att träets ådringar och nyanser framträder på ett vackert sätt.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 10 mm
  Träytskikt 0.6
  Slipbar Nej
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 710x124 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Låt oss presentera Cabbanis fiskbensparkett i 710x124 mm, med sin stilfulla och moderna touch, som ändå behåller den klassiska charm som är karakteristisk för fiskbensparkett. Det är en perfekt balans mellan tidlös elegans och modern design. I större rum spelar dimensionerna på golvstavarna en avgörande roll. Användningen av stora fiskbensgolvstavar hjälper till att skala ner proportionerna på ett visuellt tillfredsställande sätt - vilket skapar harmoni mellan golvytan och resten av rummet. Detta ger en estetiskt tilltalande interiör som lockar uppmärksamhet. En av de mest fascinerande aspekterna av fiskbensmönstret i större dimensioner är att det ger en tydligare visuell upplevelse. Det karakteristiska mönstret framträder på ett mer detaljerat sätt och blir en imponerande designdetalj i sig själv. Varje golvbräda blir som en konstnärlig tavla där träets naturliga skönhet uttrycks genom det vackra fiskbensmönstret.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.
  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 

    

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 10 mm
Träytskikt 0.6
Slipbar Nej
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 710x124 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.