• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Golvlampor för belysning i hemmet


Stäng Filtrera
Varumärke (0/1)
Färg (0/2)
Material (0/1)
Stäng Sortera
Varumärke
Färg
Material
Visa fler

Golvlampor för hemmets alla rum

Golvlampor är en mångsidig och praktisk typ av belysning som kan användas på många olika sätt i hemmet. De är perfekta för att ge en mjuk och indirekt belysning, samtidigt som de kan användas för att skapa en fokuspunkt i ett rum.  Golvlampor passar perfekt att placera där man behöver extra ljuspunkter för stämning och funktionsbelysning som i hallen och bredvid fåtölj och soffa i vardagsrum.

Golvlampa som läslampa

En av de mest populära användningarna för golvlampor är som en läslampa bredvid en fåtölj eller soffa. Dessa lampor ger en direkt och fokuserad belysning för att underlätta läsning och arbete. Du kan välja en golvlampa med en justerbar arm eller huvud för att rikta ljuset exakt där du behöver det.

Golvlampor som passar din inredning

Allmänbelysning Golvlampor kan också användas för att ge en allmän belysning i ett rum. En hög golvlampa med en större lampskärm kan lysa upp ett helt område och ge en mjuk och behaglig belysning. Du kan också välja en golvlampa med dimmer för att anpassa belysningen efter dina behov.
Golvlampor kan också användas som en dekorativ accent för att förbättra din inredning. Du kan välja en golvlampa med en intressant design eller material, till exempel en lampfot i trä, marmor eller metall, för att skapa en visuell effekt. Du kan också välja en golvlampa med en färgglad lampskärm för att lägga till en pop av färg i rummet.

Golvlampa med dimmer

Vi har golvlampor som kombinerar allmänljus, stämningsljus och läsljus. Välj en golvlampa med dimmer till din för att skapa stämningsbelysning, speciellt en sänglampa bör vara dimbar för att kunna anpassa ljuset efter behov och användas som läslampa.

Få hjälp av Kitchens rådgivare vid val av golvlampor till ditt hem

Undrar du vilken golvlampa eller belysning du ska välja som passar bäst just för ditt vardagsrum, matsal eller hall? Fråga gärna våra kunniga experter om hjälp att välja rätt golvlampor då vi har ett noga utvalt utbud av modeller och varumärken. Vi har golvlampor och belysning i många material som marmor, mässing, glas, metall, rotting. Populära färger på golvlampor är guld, silver, svart och vitt.