• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Confidence Strömbrytare singel - Old bronze

1 649 kr
{{ price }}

Modelecs kollektion Confidence låter materialet tala med elegans. Dess rena linjer och omsorgsfulla finishdetaljer gör denna design till en oumbärlig komponent för dina bostads, hotell- eller företagsprojekt. Denna kollektion har skapats med en passion för att förena stil och funktion och den representerar en perfekt balans mellan estetik och användbarhet. Modelecs noggrant utvalda material och detaljer ger ett uttryck för både tidlös elegans och modern innovation.

Leveranstid: 4-5 veckor
 • Fransk design sedan 1976
 • Exklusiva återförsäljare av Modelec
 • Innovativa
 • Specifikation
  Produkttyp Strömbrytare
  Höjd 80 mm
  Bredd 80 mm
  Färg Old bronze
  Dimbar Nej
  Frontmontering Magnet
  Antal strömbrytare 1 st
  Växeltyp On/off
  Strömbrytartyp Vippbrytare
  Material Mässing
 • Beskrivning

  Confidence Strömbrytare singel i Old Bronze kommer färdig för installation och kommer med en på/av funktion genom att trycka knappen upp och ner. Modelecs strömbrytare kommer i många olika spännande utföranden. Inred ditt hem med vackra detaljer för att få en fin komposition i ditt hem. Monteringen av fronten sker enkelt och smidigt med dolda magneter. Varje innovation från Modelec är resultatet av djupgående användarcentrerad forskning och design. Företaget fokuserar på att förstå användarbehov och utmaningar för att skapa produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också intuitiva och lätta att använda. Confidence kollektionen från Modelec genomsyras av rena linjer, elegans och väl utvalda detaljer som gör den till en nödvändighet i ditt hem. Med slitstarka material kommer den tåla många år av daglig användning. 

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Modelec är ett framstående franskt varumärke som står för exklusiv elegans och innovation. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Modelec blivit en ledande aktör på marknaden för elektriska lösningar. Tack vare sitt åtagande för att skapa produkter som inte bara är funktionella, utan också utseendemässigt tilltalande, har varumärket lyckats fånga marknadens uppmärksamhet när det kommer till unika, teknologiska och skräddarsydda detaljer. Modelec representerar det bästa av fransk design och ingenjörskonst. Varumärket har länge varit känt för sin exceptionella kvalitet och design. Modelecs sortiment sträcker sig över en mängd olika produkter, såsom strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Med deras skräddarsydda sortiment kan du vara säker på att du kommer att hitta produkter som matchar din inredningsstil. Ta del av fransk excellence med Modelec och inred ditt hem med dessa unika detaljer! 

   

Specifikation
Produkttyp Strömbrytare
Höjd 80 mm
Bredd 80 mm
Färg Old bronze
Dimbar Nej
Frontmontering Magnet
Antal strömbrytare 1 st
Växeltyp On/off
Strömbrytartyp Vippbrytare
Material Mässing
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.