• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Chevron 700x124 mm Lackad 14 mm - Rustic Light/Silk

1 695 kr/kvm
{{ price }}

Steg in i världen av överdådig elegans med Cabbanis storslagna Chevronparkett i imponerande dimensioner 700 x 124 mm. Vårt exklusiva utbud av Chevronparkett är utformat för att skapa en makalös atmosfär i stora, öppna ytor, där varje golvstav bildar ett konstverk och ger ditt hem en tidlös karaktär och oöverträfflig stil. Utforska nyansen Silk med dess lugna och luftiga nyans med inslag av varma toner. Cabbanis stora golvstavar i Silk skapar en rörelse och dynamik i ditt rum som ger en känsla av flyt och liv. Den lackade ytan på golvet gör det idealisk för dig som söker ett hållbart golv med minimalt underhåll. Lacket skyddar träet mot slitage och ger en diskret glans, samtidigt som det förenklar rengöring och underhåll. Låt ditt golv bli en konstnärlig del av ditt hem och harmonisera perfekt med din övriga inredning. Utforska möjligheterna med dessa lackade golvstavar och skapa en atmosfär som är både stilren och tidlös. Cabbanis Chevronparkett i Silk är inte bara ett golvval, det är en investering i en elegant och långvarig atmosfär för ditt hem.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Chevronparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 700x124 mm
  Yta Lackad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Ljusbrun
  Installation Traditionell fransk Chevron installation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Det familjeägda företaget Decospan skapade Cabbani för att göra det möjligt för alla att hitta sitt drömgolv. Cabbani gör det möjligt för dig att välja hur tjock du önskar att ha ditt träytsikt samt vilken storlek du vill ha på din Chevronparkett. Har du en stor och öppen yta? Då kanske dessa 700 x 124 mm Chevronstavar passar perfekt! 

  Den lackade ytan från Cabbani ger dig inte bara ett golv, den ger dig en investering i både stil och hållbarhet. Skapa en vacker och unik atmosfär i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg du tar blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna. Cabbanis Chevronparkett i färgen Silk erbjuder dig en luftig nyans som passar in i både traditionella samt moderna miljöer. 

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.  

  Tänk på att Cabbanis parkettgolv är gjort av naturligt trä – ett material som sväller och krymper beroende på hur inomhusklimatet förändras. Golvet ska läggas flytande, vilket innebär att golvet inte spikas fast i underlaget. När du lägger ett flytande golv ska du lämna ett mellanrum mellan golvet och väggarna så att det finns utrymme för golvet att svälla. Mellanrummet kallas rörelsefog och bör vara minst 8-10 mm runt hela rummet. Golvet måste ha möjlighet att svälla även vid trösklar, dörrkarmar, trappor och i skarven mot andra golv, det vill säga det får inte låsas fast – så även här behövs det rörelsefogar. Dölj därefter rörelsefogen med en list eller sockel.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6 mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Chevron utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Chevron med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Chevronparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 700x124 mm
Yta Lackad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Ljusbrun
Installation Traditionell fransk Chevron installation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.