• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Chevron 700x124 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Polar

1 695 kr/kvm
{{ price }}

Ta del av Cabbanis magiska Chevronparkett i färgen Polar, där den franska parketten i form av Chevron -  möter imponerande kvalitet i stora golvstavar. Detta parkettgolv är skapat för att inte bara tillfredsställa, utan överträffa dina förväntningar när det gäller stil och funktionalitet. Färgen Polar fångar ögat med sin naturligt ljusa och inbjudande nyans, med subtila gula och beige toner som ger en känsla av fräschhet och elegans i varje rum. Dess harmoniska palett lyfter fram varje golvbräda och skapar en tidlös estetik som kommer att pryda ditt hem under lång tid framöver. Golvstavarna i imponerande 700x124 mm framhäver Chevronparkettens unika mönster. Varje bräda är noga utformad och producerad för att skapa det karakteristiska Chevronmönstret, som ger ditt golv en exklusiv och unik karaktär. Den oljade ytan ger golvets trästruktur en naturlig skönhet, - den skyddar också mot slitage och förlänger golvet livslängd. Investera i stil och hållbarhet med Cabbanis Chevronparkett i färgen Polar och låt ditt golv bli själva hjärtat av din inredning.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Chevronparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 700x124 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fransk Chevron installation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Cabbanis Chevronparkett i 700x124 mm med oljad yta skapar ett mönster som fångar blicken och förhöjer inredningen till nya höjder. Det som särskiljer Cabbanis Chevronparkett är inte bara dess estetiska utseende, utan också den genomtänkta designen och hållbarheten. Varje bräda är noggrant utformad för att maximera träets naturliga skönhet, och den oljade ytan ger en varaktig finish och extra skydd mot vardagligt slitage. Denna finish ger en diskret glans och framhäver träets unika struktur, vilket ger golvstavarna en känsla av autenticitet.

  Denna parkettkollektion representerar en perfekt symbios av form och funktion. Det är ett uttryck för tidlös design och kvalitet som går utöver det förväntade. Att välja Cabbanis Chevronparkett i färgen Polar är att omfamna en livsstil där varje steg på dessa golvstavar är en upplevelse.  Det är att investera i ett golv som kommer att följa dig genom åren och fortsätta att inspirera och förundras. Välkommen till en värld där ditt golv blir en konstnärlig palett och varje steg är en dans på tidlöshet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.

  Tänk på att Cabbanis parkettgolv är gjort av naturligt trä – ett material som sväller och krymper beroende på hur inomhusklimatet förändras. Golvet ska läggas flytande, vilket innebär att golvet inte spikas fast i underlaget. När du lägger ett flytande golv ska du lämna ett mellanrum mellan golvet och väggarna så att det finns utrymme för golvet att svälla. Mellanrummet kallas rörelsefog och bör vara minst 8-10 mm runt hela rummet. Golvet måste ha möjlighet att svälla även vid trösklar, dörrkarmar, trappor och i skarven mot andra golv, det vill säga det får inte låsas fast – så även här behövs det rörelsefogar. Dölj därefter rörelsefogen med en list eller sockel.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6 mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Chevron utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar.
   • Chevron med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller olja golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Chevronparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 700x124 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fransk Chevron installation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.