• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Cabbani Fiskben 710x124 mm Oljad 14 mm - Rustic Light/Snow

1 635 kr/kvm
{{ price }}

Låt oss presentera Cabbanis franska fiskbensparkett i måtten 710 x 124 mm med en oljad yta. Denna fiskbensparkett är en exklusiv golvlösning som förenar tidlös elegans med modern design. Fiskbensmönstret är det som gör denna parkett unik. Trästavarna är skickligt placerade i vinklar på 45 grader mot varandra, vilket skapar linjer som liknar fiskben och ger en känsla av symmetri och klassisk charm till ditt golv. Detta mönster är tidlöst och passar lika bra i moderna hem som i traditionella miljöer. Färgen Snow erbjuder en fräsch och ljus atmosfär till ditt hem. Den ljusa basen med vita undertoner ger en känsla av lugn och öppenhet. Det är som att låta naturen flytta in i ditt hem, där träets naturliga skönhet blir en del av din vardag. Den oljade ytan fungerar som ett skyddslager som förlänger golvets livslängd. Oljan ger en diskret glans till varje golvstav, vilket betonar träets unika karaktär. Cabbanis fiskbensparkett i 710x124 mm med oljad yta i färgen Snow är en investering i din hemmiljö, där varje steg blir en del av en konstnärlig resa genom träets skönhet och elegans. Upplev detta mästerverk av design och låt ditt golv bli en konstnärlig palett i ditt hem.

Du behöver 0 paket
kvm
Leveranstid: 6-8 veckor
 • Färdigbehandlad yta
 • Franskt kvalitetsgolv
 • Skräddarsytt golv
 • Enkel installation
 • Specifikation
  Golvtyp Fiskbensparkett
  Tjocklek 14 mm
  Träytskikt 3.2
  Slipbar Ja
  Tål golvvärme Ja
  Produkttyp Trägolv
  Storlek 710x124 mm
  Yta Oljad
  Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
  Färg Naturligt ljus
  Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
  Material Franskt trä
  Varumärke Decospan, Cabbani
 • Beskrivning

  Upptäck Cabbanis fiskbensparkett i generösa dimensioner på 710 x 124 mm, där stil möter tradition och skapar en atmosfär av tidlöshet i ditt hem. Denna unika golvlösning är en perfekt fusion av modern design och klassisk charm, vilket ger ditt hem en distinkt karaktär. I större rum spelar storleken på golvstavarna en avgörande roll för helhetsintrycket. Genom att använda stora fiskbensgolvstavar skapas en visuell balans, där proportionerna mellan golvytan och rummet optimeras. Det resulterar i en estetiskt tilltalande interiör som fångar blickar och skapar harmoni. Det karakteristiska fiskbensmönstret, framträdande i större dimensioner, ger en fördjupad visuell upplevelse. Varje bräda blir som en konstnärlig yta där träets naturliga egenskaper och nyanserna i färgen Snow lyfts fram genom detta vackra mönster. Det är som att naturens elegans blir en del av din vardag. 

  Fiskbensparkett, eller "Parquet de Versailles" som det även kallas, har en lång och fascinerande historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Detta vackra golv är en symbol för elegans och hantverk. Dess historia går hand i hand med utvecklingen av träbearbetning och design genom åren. Mönstret bildas genom att arrangera träbrädor i vinklar på 45 grader, vilket skapar det karakteristiska fiskbensmönstret. Denna konstnärliga utformning ger ditt golv en dynamisk karaktär och fångar uppmärksamheten direkt när du kliver in i rummet.

  Cabbanis golv har HDF som mellanskikt, vilket är ett av de absolut hårdaste och tåligaste materialen som finns. HDF står för High-Density Fiberboard, vilket på svenska översätts till högdensitetsfiberboard. Det är en typ av träfiberplatta som används inom möbelproduktion och inredningsdesign. HDF tillverkas genom att komprimera träfiber till en hög densitet under högt tryck och värme, vilket ger en hållbar och jämn skiva som är populär för olika användningsområden inklusive golvbeläggningar.
  Det är viktigt att komma ihåg att Cabbanis parkettgolv är tillverkade av naturligt trä, vilket reagerar på förändringar i inomhusklimatet. Golvet ska läggas flytande, vilket kräver att du lämnar rörelsefogar runt kanterna för att möjliggöra svällning och krympning. Dessa fogar, minst 8-10 mm, bör finnas runt hela rummet och även vid övergångar till andra golv. Dölj sedan rörelsefogarna elegant med lister eller socklar.

  Cabbani från Decospan är ett franskt skräddarsytt kvalitetsgolv. Golvet är i den absolut bästa kvalitén som finns på den europeiska marknaden och vi på Kitchens.se säkerställer alltid att det uppfyller våra kvalitetskrav gentemot kunden. 

   Välj mellan utförandena Select och Rustic Light

   Select: Trästavarna har inga kvistar

   Rustic Light: Trästavarna har få kvistar

   • PEFC certifierat
   • SCS certifierat 
   • FSC certifierat 
   • Mellanskikt i HDF (High-Density Fiberboard)
   • Träytskikt i 0,6 mm ger dig en golvstav i totalt 10 mm tjocklek (0,6mm trä & 9,4 mm HDF).
   • Träytskikt i 3,2 mm ger dig en golvstav i totalt 14 mm tjocklek (3,2 mm trä & 10,8 mm HDF).
   • Fiskben utan kvistar; stavarna är helt utan kvistar. En jämn yta utan mörkare mönster/kvistar. 
   • Fiskben med kvistar; stavarna har ”lite, eller få” kvistar, för ett lite mer naturligt resultat. 
   • Då golvet är i naturligt trä kan variation i struktur, mönster och nyans från planka till planka framkomma.
   • Golvet kommer färdigbehandlat; du behöver inte slipa eller lacka golvet efter installation. Detta gör att golvets enhetlighet säkerställs. 
     

    

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Cabbani är ett franskt familjeägt företag som gått i generationer och designar skräddarsydda golv som garanterar stil och hållbarhet. Investera i ett högkvalitativt golv som kommer att sätta en exklusiv prägel på ditt hem och ge en unik karaktär till ditt golv. Upplev fransk kvalitetsparkett när den är som bäst med Cabbani och skapa ett vackert uttryck i ditt hem med detta exceptionella parkettgolv, där varje steg blir en ren fröjd för ögat och en njutning för fötterna!

   

Specifikation
Golvtyp Fiskbensparkett
Tjocklek 14 mm
Träytskikt 3.2
Slipbar Ja
Tål golvvärme Ja
Produkttyp Trägolv
Storlek 710x124 mm
Yta Oljad
Certifikationer FSC,PEFC,SCS certifiering
Färg Naturligt ljus
Installation Traditionell fiskbensparkettsinstallation
Material Franskt trä
Varumärke Decospan, Cabbani
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.