• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Diskmedelspump, diskmaskinsavstängning & diskmaskinstillbehör


Stäng Filtrera
Pris (/)
Produkttyp (0/7)
Varumärke (0/4)
Färg (0/13)
Material (0/3)
Stäng Sortera
Produkttyp
Varumärke
Färg
Material
Pris
45 produkter
Visa fler

Tillbehör från välkända varumärken 

För en effektiv vardag behövs effektiva tillbehör som underlättar både matlagning och städning i köket. Rätt kökstillbehör gör inte bara matlagningen mer effektiv och njutbar utan ger också en touch av stil och sofistikering till dina kulinariska ansträngningar. Och med rätt disktillbehör från välkända varumärken kan du göra din diskrutin mer effektiv och problemfri med de senaste diskmaskinstillbehören designade för att effektivisera din rengöringsprocess i köket. Låt våra praktiska tillbehör med innovativ design klä ditt kök samtidigt som de blir en betydande interiördetalj till resten av din inredning. Förvandla ditt kök till en plats utan gränser med det ett exklusivt urval av högkvalitativa kökstillbehör som blandar sofistikering, funktionalitet och högkvalitativt hantverk i ett.

Tidlösa diskmedelspumpar

Uppgradera din diskrutin med en högkvalitativ diskmedelspump som inte bara gör jobbet - utan som också blir en avgörande inredningsdetalj i köket. Upplev exklusiva diskmedelspumpar med en bekvämlighet som ger dig exakt dosering och den perfekta mängden diskmedel varje gång. Hos Kitchens hittar du tvättmedelspumpar tillverkade med precision och designade med elegans som kombinerar funktionalitet med lyxig estetik, för alla kök. Från elegant rostfritt stål till glänsande krom, har vi diskmedelspumpar för alla smaker, som lyfter din köksinredning till en ny nivå. Med stilren formgivning och premiummaterial, smälter våra pumpar in i din köksinredning och lämnar skinande ren disk. Låt din vardagliga diskning bli en extraordinär upplevelse av elegans och sofistikering!

Smart diskmaskinsavstängning 

Kliv in i en värld av bekvämlighet med den exklusiva funktionen för avstängning av diskmaskin – en höjdpunkt av sofistikering och teknisk innovation. Detta nödvändiga tillägg till ditt kök tar din diskning till nya höjder, och erbjuder en trygg och enkel upplevelse som återspeglar modern lyx.

Enkel integration:
Fördjupa dig i elegansen med sömlös integration med våra stilrena tillbehör för diskmaskinsavstängning. Denna banbrytande funktion synkroniseras med din köksmiljö och smälter in i alla kök, oavsett inredningsstil och blir en integrerad del av ditt lyxiga kulinariska utrymme.

Tidlös sofistikering:
Diskmaskinsavstängningen ger uttryck till tidlös sofistikering med sin eleganta design och toppmoderna teknik. Den tidlösa designen med stilrena konturer och utsökta finish lyfter ditt kök och blir garanterat en blickfångare.

Intelligent effektivitet:
Då denna intelligenta funktion känner av när diskcykeln är klar och automatiskt stänger av diskmaskinen, minimeras behovet av egen diskning vilket sparar värdefull tid och energi samtidigt som du säkerställer att din disk alltid blir skinande ren.

Anpassad bekvämlighet:
Anpassa din diskupplevelse så att den passar din livsstil och ställ in personliga preferenser för en effektiv vardag. Oavsett om det gäller att schemalägga avstängningstider eller justera effektinställningar, ger denna innovativa funktion en skräddarsydd och enkel upplevelse som tillgodoser dina specifika behov.

Sömlös anslutning:
Upplev framtidens anslutningsmöjligheter då diskmaskinsavstängningen integreras med ditt smarta hems ekosystem. Från röstkommandon till mobilappar, kan du kan enkelt styra och övervaka din diskmaskin från var du än befinner dig.

Energieffektivitet:
Automatisk avstängning av din diskmaskin optimerar din strömförbrukning genom att diskmaskinen automatiskt stängs av när rengöringscykeln är klar vilket säkerställer att ingen onödig energi slösas bort.

Underlättad vardag:
Välj diskmaskinsavstängning och luta dig tillbaka när automatisk avstängning av din diskmaskin underlättar din vardag genom en bekymmersfri upplevelse som ger dig tid till andra viktiga vardagsysslor!