• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Bricmate Glanshammar Silk 12mm

4 300 kr
{{ price }}

Bricmate Glanshammar Silk är en slipad granitkeramik i ljus varm ton. Inspirerad av den ikoniska svenska Ekebergsmarmorn. Ekebergsmarmorn bryts i Glanshammar utanför Örebro och är en elegant, klassisk och exklusiv sten som har kallats svensk Carraramarmor. Bricmate Glanshammar Silk bänkskiva är en förstklassig lösning för att skapa en elegant och funktionell arbetsyta i ditt kök eller badrum. Denna granitkeramik erbjuder en sofistikerad och lyxig estetik som förhöjer utseendet på ditt utrymme. Med sin silkeslena yta ger Bricmates bänkskiva Glanshammar Silk en distinkt mjukhet och glans. Ytan är förföriskt slät och behaglig att vidröra, samtidigt som den reflekterar ljuset på ett subtilt sätt och ger en elegant och sofistikerad finish.

Leveranstid: 2-4 veckor
 • Svenskt företag specialister på granitkeramik
 • Fullt ansvar för mätning
 • Fullt ansvar för leverans & montering
 • Specifikation
  Produkttyp Bänkskiva
  Yta Finslipad
  Material Granitkeramik
  Varumärke Bricmate
 • Beskrivning

  Glanshammar Silk bänkskivan är tillverkade av högkvalitativ granitkeramik och designade för att vara både hållbar och praktisk. Materialet är noggrant utvalt och bearbetat för att säkerställa en högkvalitativ och jämn yta som tål daglig användning och håller sig vacker under lång tid.

  Bricmate är känt för sin exklusiva design och höga kvalitet. Varje bänkskiva är tillverkad med precision och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa enastående estetik och funktionalitet.

  Bricmates bänkskivor finns i olika färgtoner och nyanser som passar olika inredningsstilar och preferenser. Oavsett om du föredrar varma jordtoner, svala gråa nyanser eller neutrala färger, finns det ett brett utbud att välja mellan för att matcha din unika designvision.

  Bricmate Glanshammar Silk är ett utmärkt val för dig som söker en sofistikerad och lyxig arbetsyta i ditt kök eller badrum. Med sin silkeslena yta, högkvalitativa material och noggrant utförda design erbjuder denna bänkskiva både estetik och funktionalitet. Ge ditt utrymme en uppgradering med Glanshammar Silk och njut av en elegant och praktisk arbetsyta i ditt hem. Alla Bricmates bänkskivor går att specialbeställa i tjockare, bearbetad kant. 

  Alla Bricmates bänkskivor går att specialbeställa i tjockare, bearbetad kant. 

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Det svenska företaget Bricmate grundades 2007 och är specialiserat på granitkeramik. Varumärket inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas. Deras handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Hög kvalitet och innovativ design är affärsidén. 

   

   

Specifikation
Produkttyp Bänkskiva
Yta Finslipad
Material Granitkeramik
Varumärke Bricmate
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.