• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Bordslampor, fönsterlampor & lampor på fot


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/1)
Färg (0/7)
Material (0/5)
Stäng Sortera
Varumärke
Färg
Material
Pris
27 produkter
Visa fler

Bordslampor för din heminredning

Bordslampor är en viktig del av heminredningen, inte bara för att de ger en funktionell belysning för att läsa eller arbeta, utan också för att de kan bidra till att skapa en stämning och stil i rummet. Det finns en mängd olika typer av bordslampor tillgängliga på marknaden idag i olika material och stilar. Bordslampor passar perfekt att placera där man behöver extra ljuspunkter för funktion eller för att skapa en mysig atmosfär.

Dekorativa bordslampor

Dekorativa bordslampor används ofta för att skapa en visuell effekt i rummet. De har ofta en intressant form eller design och kan användas som en accentbelysning för att förbättra rummets helhetsintryck. Du kan välja mellan en mängd olika stilar och material, inklusive moderna, minimalistiska och klassisk design.

Nattduksbordslampor

Nattduksbordslampor är en annan populär typ av bordslampa som används i sovrummet. De ger en mjuk och subtil belysning, vilket gör dem perfekta för att använda när du läser en bok eller när du behöver en lätt belysning på natten. Du kan välja mellan olika stilar och former, och material som marmor, glas, trä eller metall. 

Skrivbordslampor

Skrivbordslampor är idealiska för att använda som arbetsbelysning eller för att läsa. De har ofta en justerbar arm och lampskärm, vilket gör att du kan rikta ljuset precis där du behöver det. Du kan välja mellan en mängd olika stilar och material, inklusive moderna och klassiska design, från flera olika varumärken.

Få hjälp av Kitchens rådgivare vid val av bordslampor till ditt hem

Undrar du vilken bordslampa eller belysning du ska välja som passar bäst för just ditt vardagsrum, sovrum, kök, matsal eller hall? Fråga gärna våra kunniga experter om hjälp att välja rätt bordslampor då vi har ett noga utvalt utbud av modeller och varumärken. Vi har bordslampor och belysning i många material som marmor, mässing, glas, metall, rotting. Populära färger på golvlampor är guld, silver, svart och vitt.