• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Vägglampor till hemmet


Stäng Filtrera
Pris (/)
Varumärke (0/1)
Färg (0/6)
Material (0/4)
Stäng Sortera
Varumärke
Färg
Material
Pris
31 produkter
Visa fler

Vägglampor för ditt hem

Vägglampor är en mångsidig typ av belysning som kan användas på olika sätt i hemmet. De är idealiska för att skapa en mjuk och indirekt belysning och kan placeras på väggen för att ge ett stilrent och modernt uttryck. När du väljer en vägglampa är det viktigt att tänka på både funktion och stil. Du vill ha en lampa som ger tillräckligt med ljus för att uppfylla dina behov, samtidigt som den passar in i din övergripande inredning. Genom att välja rätt typ av vägglampa kan du skapa en härlig och funktionell belysning som passar dina behov och personliga stil.

Vägglampor i olika rum

Vägglampor passar perfekt att placera där man behöver extra ljuspunkter för stämning och funktion som i hallen, sovrum, bredvid speglar. Fördelen med vägglampor är att de tar liten plats och passar därför perfekt för mindre utrymmen. Vägglampor och väggbelysning kan också användas för att belysa tavlor och speglar. Använd gärna dimmer till din vägglampa för att skapa stämningsbelysning.

Dekorativ belysning på väggarna

Vägglampor kan också användas som en dekorativ accent för att förbättra din inredning. Du kan välja en vägglampa med en intressant form eller material för att skapa en visuell effekt. Till exempel kan du välja en lampskärm i metall, glas eller keramik för att skapa en modern och elegant look.

Skapa en mysig känsla med vägglampor

Vägglampor ger oftast en mjuk och behaglig belysning som skapar en varm och inbjudande atmosfär. De är perfekta för sovrum och vardagsrum där du vill skapa en avslappnande stämning. Du kan välja en lampskärm i en mjuk färg och med texturerade material för att skapa en varm och mysig känsla.

Uplighters är en annan typ av vägglampa som skapar en mjuk och indirekt belysning. Dessa lampor riktas mot taket eller väggen för att skapa en jämn och jämn spridning av ljuset. De är perfekta för korridorer, entréer och andra områden där du vill ha en subtil belysning.

Få hjälp av Kitchens rådgivare vid val av vägglampor till ditt hem

Undrar du vilken vägglampa eller belysning du ska välja som passar bäst just för ditt kök, vardagsrum, badrum eller hall? Fråga gärna våra kunniga experter om hjälp att välja rätt vägglampor då vi har ett noga utvalt utbud av modeller och varumärken. Vi har vägglampor och väggbelysning i många material som mässing, glas, metall, rotting. Populära färger på vägglampor är guld, silver, svart och vitt.