• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

 

Säkra betalningar med Zaver

Vi arbetar för att ständigt utveckla vårt erbjudande i syfte att underlätta för våra kunder, även när det kommer till hur vi tar betalt. Genom vårt samarbete med Zaver kan vi erbjuda dig det mest moderna och trygga sättet att genomföra ditt köp hos oss - helt på dina villkor.
För att kunna genomföra din betalning på dina egna villkor, erbjuder Zaver en rad betalningsalternativ. Välj mellan att betala direkt med Swish eller banköverföring, i din egen takt med faktura eller genom att dela upp betalningen under en längre period till 0 % ränta. 

Zaver är ett betalningsinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn. En utmanare inom betalningar som utvecklar innovativa betallösningar för företag och privatpersoner. Allt för att du ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt - offline såväl som online. 

Betala på dina villkor

Välj mellan direktbetalning med BankID, faktura, eller att dela upp din betalning. Du kan också använda dig av Zaver som företagskund. För mer detaljerad information, besök Zaver.

 

 
5 enkla steg - hur går det till?

  1.  När du vill gå vidare med din offert och lägga en order skickar vi ett SMS med en länk.
  2. Klicka på länken för att identifiera dig med BankID.
  3. Dubbelkolla så att all information stämmer och klicka på "Fortsätt".
  4. Välj vilken betalningsmetod du vill använda dig av; direktbetalning, faktura eller delbetalning.
  5. Signera med BankID och sen är du klar!

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på customerservice@kitchens.se