• Kvalitetsgaranti
  • Trygg service
  • Snabb leverans
0

Eichholtz


Stäng Filtrera
Färg (0/17)
Nyheter
Stäng Sortera
Färg
Nyheter
229 produkter
Visa fler

Eichholtz – Europas ledande varumärke av exklusiv inredning


Varumärket Eichholtz skapades av den nederländska grundare Theo Eichholtz 1992, hans mål var att importera de finaste asiatiska accessoarerna och noga utvalda möblerna i oöverträffliga kollektioner till Europa. I samarbete med ledande tillverkare och producenter runt om i världen började han designa eleganta och raffinerande produkter för interiörmarknaden.
Genom åren har bolaget vuxit till att bli en av världens mest välkända och erfarna grossister av lyxiga designmöbler, pampiga belysningar och accessoarer. Företagets portfölj innehåller nästan 4000 mönster, upp till 600 nya produkter som lanseras uppdelat i två kompletta kollektioner varje år. Företaget jobbar hårt på deras extraordinära breda kollektioner då varje produkt ska vara unik och ambitiös.
Företaget är väl respekterat hos världens mest prestigefyllda mässor, dom blickar ständigt mot framtiden och har en stor passion för utmärkt design och service.

Eichholtz vision och unika design

Företagets unika design och en tydlig vision om att inspirera och leda hela inredningsbranschen har fått Eichholtz snabbt att bli Europas ledande varumärke av exklusive inredning. Företaget har sedan starten för 20 år sedan drivits av samma man som grundade varumärket Theo Eichholtz.
I allt Eichholtz designar och utvecklar så övervägs mänskliga behov av komfort, säkerhet, integritet och estetisk tillfredsställelse noggrant. Oavsett om det gäller bostads- eller kommersiellt projekt, från början av en design till slutförandet av projektet tar vi hänsyn till våra kunders personliga behov och krav. När det kommer till att planera en ny inredning kan valen vara överväldigande men här finns det stor kunskap, erfarenhet och goda resurser för att få guidning till dom ”rätta” valen.

 

ESG (Environmental, Social & Governance)  

Enligt Eichholtz kräver hållbarhet långsiktigt engagemang och konstant omvårdnad av ESG (Environmental, Social and Governance) som har varit väldigt viktig för företaget sedan grundaren Theo Eicholtz, observerade att antikvitets kvalitet och tidlöshet innebär att de återanvändes i generationer. Men att anamma ESG är en betydande utmaning, förändringen måste vara pragmatisk för att vara genomförbar. När väl en förändring genomförs kommer deras förbättringar att falla igenom på hela eras leveranskedja och påverka branschen så att även den förändras. Nedan beskrivs de sex prioriterande områdens om identifierats för kort till medellång sikt som en del av den ESG-resa. Dom sex nyckel teman som är i fokus för ESG är:
  •         Energi och kol
  •         Anställdas hälsa och säkerhet
  •         Kontroll av försörjningskedjor och affärsetik
  •         Rättvisa arbetsmetoder
  •         Hållbarhet för produkter och förpackningar
  •         Produktkvalitet och säkerhet

Allt arbete inom dessa områden börjar på vårt huvudkontor och utökas över tiden ut till våra leverantörer och distributionsnät. Vi har bytt belysning och fordon för att minska energiförbrukningen och vi förbättrar våra egna medarbetares förutsättningar för framtida expansion. Leveranslinjerna granskas med avseende på koldioxidminskningsmöjligheter, inklusive förändringar av lager och distribution. Dom kräver rättvisa arbetssätt för leverantörerna och andra revisioner och andra metoder för att säkerställa att kraven uppfylls. Slutligen designar företaget produkter och förpackningar med fler återanvändbara komponenter.