• Kvalitetsgaranti
 • Gratis standardfrakt
 • Snabb leverans
0
Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Mambo Unlimited Ideas

Mambo Konsolbord Jean Svart

36 809 kr
{{ price }}

Konsolbordet Jean är en unik inredningsdetalj i svart och vit marmor som gör drömmen om att kombinera accessoar med funktion sann. Mambo Unlimited Ideas konsolbord Jean är en exklusiv och unik inredningsdetalj. Bordet har en skulpterad design med två bordsben i portugisisk Estremoz marmor och en toppskiva i den spanska marmorn Nero Marquina. Bordet kommer garanterat att dra till sig all uppmärksamhet och gör sig samtidigt bra i alla inredningar.

Mambo Konsolbord Jean Svart
Svart
Leveranstid: 9-10 veckor
 • Exklusivt hos Kitchens.se
 • Portugisisk design
 • Hög kvalitet
 • Specifikation
  Längd 150 cm
  Vikt 209 kg
  Höjd 80 cm
  Bredd 35 cm
  Produkttyp Konsolbord
  Material Marmor
 • Beskrivning

  Mambo Unlimited Ideas konsolbord Jean är en unik design som genomsyrar både exklusivitet och funktionalitet. Toppen är handtillverkad av den spanska Nero Marquina marmorn och de välsvarvade bordsbenen är tillverkade av vit, Estremoz marmor. Konsolbordet blir snabbt en lekfull inredningsdetalj som sticker ut i alla moderna rum och miljöer. Mambos konsolbord i marmor är den ultimata lyxiga möbeln för ditt hem. Marmor är en naturlig sten som utstrålar en sofistikerad och elegant känsla som kan förbättra vilket rum som helst. En av de största fördelarna med Mambos konsolbord Jean är dess hållbarhet och styrka. Marmor är en av de mest hållbara och tåliga stenarna som finns tillgängliga, vilket betyder att detta konsolbord kommer att hålla i många år framöver. Dessutom är marmorn enkel att rengöra och underhålla, vilket gör det till en praktisk och funktionell möbel för ditt hem. Utöver dess hållbarhet och funktion är konsolbordet Jean också en fantastisk inredningsdetalj för att förbättra estetiken i ditt hem. Marmorn är en av de mest vackra stenarna som finns, med unika färg- och mönstervariationer som ger varje konsolbord en unik och individuell karaktär. Dess elegans och lyxiga utseende kan förbättra utseendet på vilket rum som helst, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.

 • Om tillverkaren

  Mambo Unlimited Ideas är ett portugisiskt varumärke som skapar fantastiska möbler av hög kvalitet. Designteamet bakom varumärket skapar möbler som bord, soffor, fåtöljer och stolar i modern design med traditionella portugisiska material och handgjorda tekniker. 

  Mambo Unlimited Ideas produkter säljs exklusivt på Kitchens.se i Sverige.

Specifikation
Längd 150 cm
Vikt 209 kg
Höjd 80 cm
Bredd 35 cm
Produkttyp Konsolbord
Material Marmor
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.