• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Hitera Strömbrytare push 85x85 - Terrazzo Vit

1 069 kr
{{ price }}

Hitera Strömbrytare push 85x85 Terrazzo Vit ger en djup och designrik dimension till ditt hem. Nyansen skapar en modern och dramatisk känsla i det unika Terrazzo-mönstret. Strömbrytaren kommer färdig för installation och med hjälp av en smart mekanism kan du enkelt välja om du vill att dina lampknappar ska gå att dimma eller om dem ska ha på/av funktion genom att trycka knappen upp och ner.

Leveranstid: 4-5 veckor
 • Fransk design sedan 1976
 • Exklusiva återförsäljare av Modelec
 • Innovativa
 • Specifikation
  Produkttyp Strömbrytare
  Höjd 85 mm
  Bredd 85 mm
  Färg Vit
  Dimbar Ja
  Frontmontering Klips
  Antal strömbrytare 1 st
  Växeltyp Push
  Strömbrytartyp Vippbrytare
  Material Corian komposit
 • Beskrivning

  Hitera Strömbrytare push 85x85 Terrazzo vit erbjuder en sömlös integration av form och funktion, vilket gör den till en både praktisk och stilfull lösning för att optimera din heminredning. Den unika designen inspirerad av terrazzo mönster sätter den sista touchen på dina designval för ditt hem eller projekt. 

  Strömbrytaren Hitera kommer att bli den perfekta accenten för att lyfta fram belysningen och stilen i ditt hem. Strömbrytaren kommer färdig för installation och med hjälp av en smart mekanism kan du enkelt välja om du vill att dina lampknappar ska gå att dimma eller om dem ska ha på/av funktion genom att trycka knappen upp och ner. Monteringen av fronten sker enkelt och smidigt med dolda klips vilket bibehåller den stilrena känslan.  

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Modelec är ett framstående franskt varumärke som står för exklusiv elegans och innovation. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Modelec blivit en ledande aktör på marknaden för elektriska lösningar. Tack vare sitt åtagande för att skapa produkter som inte bara är funktionella, utan också utseendemässigt tilltalande, har varumärket lyckats fånga marknadens uppmärksamhet när det kommer till unika, teknologiska och skräddarsydda detaljer. Modelec representerar det bästa av fransk design och ingenjörskonst. Varumärket har länge varit känt för sin exceptionella kvalitet och design. Modelecs sortiment sträcker sig över en mängd olika produkter, såsom strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Med deras skräddarsydda sortiment kan du vara säker på att du kommer att hitta produkter som matchar din inredningsstil. Ta del av fransk excellence med Modelec och inred ditt hem med dessa unika detaljer! 

   

Specifikation
Produkttyp Strömbrytare
Höjd 85 mm
Bredd 85 mm
Färg Vit
Dimbar Ja
Frontmontering Klips
Antal strömbrytare 1 st
Växeltyp Push
Strömbrytartyp Vippbrytare
Material Corian komposit
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.