• Kvalitetsgaranti
 • Trygg service
 • Snabb leverans
0
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Karo Strömbrytare dubbel 40x80 - Silver

479 kr
{{ price }}

Maximera kontrollen över belysningen med Karo Strömbrytare dubbel 40x80 i Alu Satin med dubbelutförande. Denna strömbrytare kombinerar design med avancerad funktionalitet för att lyfta din inredning till nya höjder. Den lena, satinliknande ytan i en unik aluminiumnyans - ger en modern och industriell touch till din inredning. Strömbrytaren kommer färdig för installation och med hjälp av en smart mekanism kan du enkelt välja om du vill att dina lampknappar ska gå att dimma eller om dem ska ha på/av funktion genom att trycka knappen upp och ner.

Leveranstid: 4-5 veckor
 • Fransk design sedan 1976
 • Exklusiva återförsäljare av Modelec
 • Innovativa
 • Specifikation
  Produkttyp Strömbrytare
  Höjd 80 mm
  Bredd 40 mm
  Färg Alu satin
  Dimbar Nej
  Frontmontering Klips
  Antal strömbrytare 2 st
  Växeltyp On/off
  Strömbrytartyp Vippbrytare
  Material Plast
 • Beskrivning

  Karo Strömbrytare dubbel 40x80 Alu satin i en len, satinliknande ytan med en unik aluminiumnyans ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter ditt humör och behov. Skapa en avslappnad atmosfär för en filmkväll eller öka ljuset när du behöver koncentrera dig. Karo Strömbrytare är tillverkad med fokus på hållbarhet och kvalitet - Modelec garanterar en pålitlig och livslång prestanda.

  Modelec utmärker sig som en banbrytande kraft inom elektronikindustrin genom sin passion för innovation. Modelecs framåtblickande strategi och engagemang för att omdefiniera normer har resulterat i banbrytande teknologiska lösningar som sätter tonen för framtiden.
   
  Modelec strävar efter att skapa teknologiska produkter som är både funktionella och som synkroniserar sömlöst med moderna livsstilar och heminredningar. Varje produkt är noggrant designad för att förena avancerad teknik med en tilltalande design, vilket ger dig det bästa av två världar.
   
  Varje innovation från Modelec är resultatet av djupgående användarcentrerad forskning och design. Företaget fokuserar på att förstå användarbehov och utmaningar för att skapa produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också intuitiva och lätta att använda.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Modelec är ett framstående franskt varumärke som står för exklusiv elegans och innovation. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Modelec blivit en ledande aktör på marknaden för elektriska lösningar. Tack vare sitt åtagande för att skapa produkter som inte bara är funktionella, utan också utseendemässigt tilltalande, har varumärket lyckats fånga marknadens uppmärksamhet när det kommer till unika, teknologiska och skräddarsydda detaljer. Modelec representerar det bästa av fransk design och ingenjörskonst. Varumärket har länge varit känt för sin exceptionella kvalitet och design. Modelecs sortiment sträcker sig över en mängd olika produkter, såsom strömbrytare, vägguttag, USB-uttag och dimmers. Med deras skräddarsydda sortiment kan du vara säker på att du kommer att hitta produkter som matchar din inredningsstil. Ta del av fransk excellence med Modelec och inred ditt hem med dessa unika detaljer! 

   

Specifikation
Produkttyp Strömbrytare
Höjd 80 mm
Bredd 40 mm
Färg Alu satin
Dimbar Nej
Frontmontering Klips
Antal strömbrytare 2 st
Växeltyp On/off
Strömbrytartyp Vippbrytare
Material Plast
Senast sedda produkter

Hitta tillbaka till favoriterna som du tidigare har besökt.